Masterprogram i humaniora i Paderborn Tyskland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Paderborn Tyskland 2018

Master

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Paderborn är en stad i delstaten Nordrhein-Westfalen, Tyskland. Det är huvudstad i Paderborn distriktet. Den är värd många av Tysklands industriföretag samt information teknikföretag. Den äldsta och största universitet i staden är universitetet i Paderborn.

Se alla masterexamina i humaniora i Paderborn i Tyskland 2018

Läs Mer

Master Inköp Och Logistik

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Campusstudier Heltid 31 månader October 2018 Tyskland Paderborn

I magisterprogrammet Inköp och Logistik * med graden "Master of Arts" (MA) förbereder eleverna väl innan det [+]

Deltidsstudier för en Master of Arts

Magisterexamen program Inköp och Logistik * Med Graden "Master of Arts" (MA) förbereder eleverna i god tid innan det, i både nationellt och internationellt företag som ansvarar verkställande funktion inom uppfattar inköp och logistik. Fördjupa din befintliga verksamhet utbildning och komplettera de studerande ämnesspecifika, metodisk full lön som praxistauglichem kunskap. Detta är ännu viktigare senare därför att de förtjänar att viktig roll som en tvärvetenskaplig länk i förvaltningen av företag. För detta De kräver en helhetssyn på affärsbeslut, de utvecklas genom masterprogrammet. Denna helhetssyn kompetens blir alltmer efterfrågas på arbetsmarknaden och former av viktig grund för lärande på jobbet. * För närvarande i ackrediteringsprocessen... [-]