Masterprogram i humaniora i Leipzig Tyskland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Leipzig Tyskland 2018

Master

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Med över 500.000 invånare, är Leipzig ett storstadsområde som ligger i centrala Tyskland i delstaten Sachsen. Det är hem till Leipzigs universitet, Leipzig University of Applied Sciences, och andra högre läroanstalter.

Se alla masterexamina i humaniora i Leipzig i Tyskland 2018

Läs Mer

Behärska Nya Medier Journalistik (ma)

Leipzig School of Media
Campusstudier Deltid 4 terminer October 2018 Tyskland Leipzig

Yrkes studier med fokus på digital journalistik, cross-media produktion och media content management [+]

Yrkes studier med fokus på digital journalistik, cross-media produktion och media content management

Framtidens journalistik är digital. I informations dagens värld, är media kategorier print, TV och radio och på nätet blir allt närmare varandra. Någon har framgång i några år som journalist - antingen som frilans eller som en personalkostnad editor - vill arbeta kräver därför en mängd olika färdigheter och kunskaper. Media beslutsfattare måste behärska tvär medieproduktion och multimedia bearbetning av innehåll som kan kommunicera över alla kanaler och har kunskaper inom områdena media management, media management och medieteknik. Allt detta bygger på den klassiska journalistiska hantverket, som bygger mer än någonsin på metodisk forskning om användarorienterade skapa innehåll i alla former av representation och på den grundläggande medieetik och medierätt kunskap. I den europeiska nätverks kurs New Media Journalism alla dessa krav beaktas. Den deltid masterprogrammet ger deltagarna på detta sätt konkret perspektiv för att forma dagens journalistik och hantera digitala medier förändring.... [-]


Master Corporate Media (ma)

Leipzig School of Media
Campusstudier Deltid 3 terminer October 2018 Tyskland Leipzig

Yrkes studier med fokus på företagskommunikation, marknadsföring och PR [+]

Yrkes studier med fokus på företagskommunikation, marknadsföring och PR

Webbplats och corporate blogg, kundtidning och sociala medier, tryckta annonser och online banners - företagskommunikation, PR och marknadsföring idag är så olika och komplexa arbetsområden. För att fånga uppmärksamheten hos kunder och konsumenter, för att etablera sitt eget varumärke framgångsrikt och bygga långvariga kundrelationer, företag och andra organisationer behöver för att samordna alla sina kommunikationsaktiviteter på varandra. Verksamheten i företags publicering och den klassiska PR kräver en konsekvent innehåll marknadsföringsstrategi som helst använder hjälp av brand berättande. Kunderna kan lösas på detta sätt vid olika beröringspunkter och åtföljs på hela sin kund resa. Kursen Corporate Media (tidigare Corporate Publishing) av Leipzig School of Media (LSoM) ger yrkesverksamma inom kommunikation och marknadsavdelningar inom tre terminer den kompetens som krävs för att möta dessa utmaningar i en ålder av digitaliseringen.... [-]