Filter
Filosofie magister
Tyskland Würzburg Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora in Würzburg Tyskland 2019

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Würzburg Staden är huvudstad i Regierungsbezirk Unterfranken ligger i Bayern, Tyskland. Den är värd en stor gemenskap som består av mer än 133.000 invånare parallellt med många ackrediterade institutioner för forskning och vetenskap.

Se alla masterexamina i humaniora in Würzburg i Tyskland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

The Masters-programmet "International Social Work med flyktingar och invandrare" är ett program orienterad, rad, när det gäller innehåll och dela internationellt orienter ... [+]

The Masters-programmet "International Social Work med flyktingar och invandrare" är ett program-orienterade, rad, när det gäller innehåll och dela internationellt orienterade engelskspråkiga utbildningen.

Denna kurs studier riktar sig till blivande studenter som vill göra en insats genom akademisk applikationsorienterad examen inom socialt arbete, i syfte att - stödja och ge flyktingar och invandrare i ett nationellt sammanhang, samt att främja deras integration i värdlandet eller interkulturella öppnandet av grundläggande tjänster och offentlig förvaltning; detta är speciellt syftar till att vinna utländska experter och deras respektive språkliga, kulturella och religiösa bakgrunder för Tysklands socialt arbete; - Ta på och organisera hjälp till flyktingar i hotspot asylcentra i Europeiska unionen eller flyktingläger av UNHCR i ursprungsregioner och transit i ett europeiskt och internationellt sammanhang, för att säkerställa ordnad tillgång till skydd av flyktingar och ge en perspektiv de drabbade inom sådana anläggningar.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
March 2020
Heltid
3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska