MASTERSTUDIES

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Durham Amerikas förenta stater 2021

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Durham ligger i North Carolina och är hem till den berömda Duke University. Staden har alltid varit politiskt benägen att det demokratiska partiet, röstar för demokratiska presidenter sedan 1869.

Se alla masterexamina i humaniora i Durham i USA 2021

sökresultat funna Filter

Master of Arts i historia

Duke University Trinity College of Arts and Sciences
MA
Engelska

Master of Arts-examen kan slutföras inom två kalenderår. Vårt program är mycket konkurrenskraftigt och vi tar mycket få studenter specifikt till MA-programmet, även om många d ...

Läs mer

Master of Arts in Christian Practice (MA)

Duke Divinity School
MA
Sep 2021
Engelska

Master of Arts in Christian Practice (MA) examen är utformad för studenter att delta i disciplinerad teologisk reflektion för att berika sin kristna tjänst i kyrkan och världe ...

Läs mer