Filter
Filosofie magister
Amerikas förenta stater Florida Lakeland Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Lakeland Amerikas förenta stater 2019

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Se alla masterexamina i humaniora i Lakeland i USA 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Florida Southern College

Vår dynamiska Master of Arts i undervisningen är utformad för dem med kandidat examen inom akademiska områden som vill uppnå lärare certifiering eller håller visar med et ... [+]

Master of Arts i undervisningen

Har du en kandidatexamen i konst? Är du en biolog som söker en andra karriär? Vill du älskar matte och vill dela din passion?

Vår dynamiska Master of Arts i undervisningen är utformad för dem med kandidat examen inom akademiska områden som vill uppnå lärare certifiering eller håller visar med ett tillfälligt certifikat.

Floridas Premier Undervisning Program

På Florida Southern College, kan du tjäna en mycket uppskattad MAT examen i ett av de bästa examen pedagogiska program i USA - till en rimlig kostnad. Känd för att tillhandahålla banbrytande kunskaper och färdigheter för framgångsrika, karriär sinnade lärare, kommer denna grad förbereder dig att ha en positiv inverkan i ditt klassrum, skola och samhälle. Partnerskap med lokala skolor ger möjligheter till praktik och hjälpa till med arbetsförmedling vid avslutat din examen.... [-]

Amerikas förenta stater Lakeland Tampa
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska