MASTERSTUDIES

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Saratoga Springs Amerikas förenta stater 2021

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Saratoga Springs ligger i Saratoga County, USA. Mineralkällor är det de flesta känner sak om denna stad. Tillsammans med fyra respektive två år ungkarl och forskarutbildning, erbjuder högre läroanstalter i staden associerar grader.

Se alla masterexamina i humaniora i Saratoga Springs i USA 2021

sökresultat funna Filter

Master Of Arts I Arbete Och Politik

Empire State College, State University of New York
MA
<
Deltid
<
15 månader
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Den är utformad för att göra dig mer effektiv i din nuvarande position och att förbereda dig för större ansvar eller nya positioner som behandlar frågor av betydelse för arbet ...

Läs mer

Master Of Arts I Socialpolitik

Empire State College, State University of New York
MA
<
Deltid
<
2 år
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Master of Arts i socialpolitik är avsedd för praktiker, chefer och administratörer i offentlig och privat, vinstdrivande och icke-vinstdrivande sektorer som vill lära sig mer ...

Läs mer