Masterprogram i humaniora i West Virginia Amerikas förenta stater

De mest populära masterprogrammen i humaniora i West Virginia Amerikas förenta stater 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

West Virginia är en av de 50 amerikanska delstater som gränsar Pennsylvania i norr och rankas som den 38: e folkrikaste stat. Huvudstaden är Charleston och har ett vackert landskap som består av bergskedjor. Det har mer än 30 universitet och högskolor inom sina gränser.

Se alla masterexamina i humaniora i West Virginia i USA 2018

Läs Mer

Ma Mediestudier

West Virginia State University
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Charleston

MA i Media Studies är ett integrerat, tvärvetenskapligt program avsett för studenter med en traditionell grundutbildning och viss erfarenhet av kommunikation och digitala medier. [+]

Den MA i Media Studies är ett integrerat, tvärvetenskapligt program avsett för studenter med en traditionell grundutbildning och viss erfarenhet av kommunikation och digitala medier.

Studenter examen med denna grad, unik i West Virginia, är idealiska för att dra nytta av de växande jobbmöjligheter i grafisk design, digital videoproduktion, interaktiva medier och multimediaproduktion, elektronisk publicering, och on-line informationstjänster. Media Studies akademiker är förberedda för karriärer som kommunikationsexperter i sådana arenor som handel och industri, utbildning och underhållning, samt regeringen och icke-vinstdrivande sektorn. Akademiker är också beredda att fortsätta sitt examen arbete mot en doktorsexamen. Studenterna kommer att ta examen med design, teknisk, och kritiska färdigheter och kommer att vara väl rustade för att ta itu med de många utmaningar som företag, små företag, myndigheter, ideella organisationer och utbildningsinstitutioner står inför när de ge sig in i den digitala årtusendet.... [-]