close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i Underhållningsbranschen

Efter att ha säkrat en kandidatexamen i samband med ett visst ämne, många akademiker väljer att fortsätta sin utbildning ytterligare i jakten på en Master of Arts, eller MA, i samma eller liknande områden. Magisterexamen är kända för att öka sin arbetstillfällen och inkomstpotential. Precis vad är en MA i Entertainment Business? Detta program är ofta avslutas inom två till tre år… Läs mer

Efter att ha säkrat en kandidatexamen i samband med ett visst ämne, många akademiker väljer att fortsätta sin utbildning ytterligare i jakten på en Master of Arts, eller MA, i samma eller liknande områden. Magisterexamen är kända för att öka sin arbetstillfällen och inkomstpotential.

Precis vad är en MA i Entertainment Business? Detta program är ofta avslutas inom två till tre år, och det syftar till att förbereda studenterna för givande och lukrativa karriärer inom underhållningsbranschen. Vanliga frågor av studier i dessa program omfattar underhållning lag, underhållning företagsekonomi och etik som de hänför sig till underhållningsindustrin. Vissa program betonar också lednings- eller affärsutvecklings färdigheter som de hänför sig till underhållningsindustrin, men i allmänhet, dessa program syftar till att hjälpa deltagarna finslipa sina kreativa, kritiskt tänkande och ledarskap.

I allmänhet de med magisterexamen kan tjäna mer pengar än de med kandidatexamen grader, associera grader eller diplom high school. De är också behörig att undervisa på college nivå i många länder, bör de väljer att göra det.

Kostnaden i samband med att tjäna en MA i Entertainment Business varierar på grund av överväganden som där skolan erbjuda en kurs ligger och hur respekterat läroanstalt är. Inskrivnings kontor varje skola erbjuder ett program av intresse är en bra resurs för att få mer information om undervisning.

Akademiker i dessa program är ofta förberedda för en mängd givande roller inom underhållningsbranschen. Många går vidare för att hitta arbete som agenter, copywriters, kreativa servicechefer eller talang scouter. Andra tycker förvärvsarbete bearbetning som producenter, underhållning industriledare eller agerar eller röst tränare.Andra ännu besluta att undervisa underhållningsbranschen eller en närstående disciplin på högskolenivå.

Många underhållningsbranschen program erbjuds på nätet och som beskrivs i vår breda databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Berklee College of Music Valencia Campus
Valencian Community, Spanien

Musikindustrin förändras snabbare än någonsin - och expanderar över hela världen. I denna magisterexamen lär du dig att möta den konstnärliga ledningen och entreprenörsutmanin ... +

Musikindustrin förändras snabbare än någonsin - och expanderar över hela världen. I denna magisterexamen lär du dig att möta den konstnärliga ledningen och entreprenörsutmaningarna i den globala underhållningsindustrin. Från Crowdsourcing till musikstreaming revolutioneras sättet att göra affärer inom musikbranschen. Berklees mästare inom den globala underhållnings- och musikbranschen är en del av den revolutionen. Detta ettåriga program är perfekt om du har ett intresse för både musik och affärer och vill få en konkurrensfördel i branschen. Att få praktisk praktisk erfarenhet är avgörande för framgång efter examen. Studenter har chansen att arbeta med verkliga projekt som skivbolaget Disrupción Records på campus. Studenter får också arbeta med konsultprojekt för att utveckla kreativa lösningar för riktiga företag och nystartade företag, som Sony Music Germany, Kobalt Music Group, FUGA, Chartmetric, Soundcharts och Next Big Sound. -
MA
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här