MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Underhållningsbranschen

Efter att ha säkrat en kandidatexamen i samband med ett visst ämne, många akademiker väljer att fortsätta sin utbildning ytterligare i jakten på en Master of Arts, eller MA, i samma eller liknande områden. Magisterexamen är kända för att öka sin arbetstillfällen och inkomstpotential.

Precis vad är en MA i Entertainment Business? Detta program är ofta avslutas inom två till tre år, och det syftar till att förbereda studenterna för givande och lukrativa karriärer inom underhållningsbranschen. Vanliga frågor av studier i dessa program omfattar underhållning lag, underhållning företagsekonomi och etik som de hänför sig till underhållningsindustrin. Vissa program betonar också lednings- eller affärsutvecklings färdigheter som de hänför sig till underhållningsindustrin, men i allmänhet, dessa program syftar till att hjälpa deltagarna finslipa sina kreativa, kritiskt tänkande och ledarskap.

I allmänhet de med magisterexamen kan tjäna mer pengar än de med kandidatexamen grader, associera grader eller diplom high school. De är också behörig att undervisa på college nivå i många länder, bör de väljer att göra det.

Kostnaden i samband med att tjäna en MA i Entertainment Business varierar på grund av överväganden som där skolan erbjuda en kurs ligger och hur respekterat läroanstalt är. Inskrivnings kontor varje skola erbjuder ett program av intresse är en bra resurs för att få mer information om undervisning.

Akademiker i dessa program är ofta förberedda för en mängd givande roller inom underhållningsbranschen. Många går vidare för att hitta arbete som agenter, copywriters, kreativa servicechefer eller talang scouter. Andra tycker förvärvsarbete bearbetning som producenter, underhållning industriledare eller agerar eller röst tränare.Andra ännu besluta att undervisa underhållningsbranschen eller en närstående disciplin på högskolenivå.

Många underhållningsbranschen program erbjuds på nätet och som beskrivs i vår breda databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

1 Resultat i Underhållningsbranschen Filter

Master of Arts i Global Entertainment and Music Business

Berklee College of Music Valencia Campus
MA
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Musikindustrin förändras snabbare än någonsin - och expanderar över hela världen. I denna magisterexamen lär du dig att möta den konstnärliga ledningen och entreprenörsutmanin ...

Läs mer