Masterprogram i humaniora i Gödöllő Ungern

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Gödöllő Ungern 2018

Master

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

En stat som finns i region Centraleuropa med ungerska som sitt officiella språk. Landets matematik och naturvetenskap förhållningssätt är enastående. Den hem världens första tekniska institutet. Det är här som den första ångmaskinen i Europa byggdes redan 1722.

Gödöllő är en liten ungersk stad som spelar hem till 34.000 invånare. Den är värd den viktigaste jordbruks institut som erbjuder en mängd olika program inom detta och närliggande områden.

Se alla masterexamina i humaniora i Gödöllő i Ungern 2018

Läs Mer

Msc Inom Management Och Ledarskap

Szent István University
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Ungern Gödöllő

Målet med utbildningen är att ge specialister för företag och ideella sektorn, som har omfattande och integrerade professionella kunskaper om ledningskompetens. [+]

Mål för utbildningen:

Målet med utbildningen är att ge specialister för företag och ideella sektorn, som har omfattande och integrerade professionella kunskaper om ledningskompetens. De utexaminerade från kursen har möjlighet att analysera, utveckla, organisera, kontrollera och styra förfarandena vid de organisationer inom den privata sektorn och den ideella sektorn. De kan känna igen, analysera och lösa de nya problem när de använder de förvärvade kategorier av individuella och studier och utnyttjar sin förmåga till innovation och kreativt tänkande. Det finns en möjlighet att studera på inriktningar i de sista två terminer av kursen (Business Consulting, Human Resource Management och organisationsutveckling). De får också lämplig kunskapsbas för att gå vidare med sina studier i ramarna för doktorandutbildning. Kursen ingår även besök till nationella och multinationella företag, så att eleverna kan få praktisk kunskap om studier management.... [-]