MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Väg- och vattenbyggnad

En Master of Arts är en doktorsexamen som många studenter eftersträvar efter avslutad grundutbildning. Ett typiskt MA-program tar ungefär två år, men det varierar av student, institution och specialisering. Genom att slutföra detta utbildningsprogram kan eleverna bygga på sin kompetens inom ett visst område genom fördjupad forskning och analys.

Vad är en civilingenjör i civilingenjör? Studerande som slutför detta program har den kunskap som behövs för att utforma, underhålla eller övervaka konstruktionen av strukturer och system som tillhandahåller tjänster till allmänheten, såsom byggnader, transportsystem, kraftverk, återvinningsanläggningar och vattenreningsverk. Studenter lär sig vanligtvis om ämnen som dynamik, akustik, material, strukturer, beräkningsmekanik och experimentell mekanik. Ofta kan studenter välja specialiserade kurser som dyker djupare in i något av dessa ämnen.

Att säkra denna grad kan ge eleverna en konkurrensfördel i en bransch som förväntas uppleva tillväxt över genomsnittet i flera år. Detta program gör det också möjligt för eleverna att förbättra sin marknadsförbarhet genom att utveckla kunskap om specialiserade underdiscipliner, såsom jordbävning eller miljöteknik.

Kostnaden för att tjäna en civilingenjör i civilingenjör kan vara svår att förutsäga, eftersom varje universitet fastställer olika studie- och avgiftsbelopp. Faktorer som regional plats och programlängd kan också påverka kostnaden. Eleverna kan mer exakt utvärdera programkostnader genom att identifiera de institutioner som de är intresserade av och prata med en företrädare för varje.

Efter examen är examensbevisare kvalificerade att ta på sig olika projekt, från att skapa ny infrastruktur för att förbättra funktionaliteten hos befintliga strukturer. Kandidater kan arbeta direkt som designingenjörer för regeringen eller för privata företag. De kan också fungera som konsulter till samma enheter, antingen som enskilda frilansare eller som medlemmar i ett ingenjörskonsultföretag. Kandidater kan också övervaka byggprocesser eller hålla administrativa positioner.

Studenter kan slutföra kurserna för denna Master of Arts-examen genom traditionella lektioner eller online. Studenter som är intresserade av att spara pengar och undvika omlokalisering kan dra nytta av virtuella program. Att lära sig mer om dessa program är enkelt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha.

 

 

1 Resultat i Väg- och vattenbyggnad Filter

MArch Arkitektur

Leeds Beckett University
MA
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Detta är en kreativ, studio-fokuserad kurs med ett starkt engagemang för designforskning. Det erbjuder en internationellt omsättbar arkitektonisk utbildning på professionell n ...

Läs mer