MA-examina i Zimbabwe

Se de mest populära masterprogrammen i humaniora i Zimbabwe 2018

Master

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Det finns många orsaker som kan se dig besöka Zimbabwe. Från turism attraktioner till de många historiska inslag och politiska inställningar i landet skulle blåsa dig bort som du försöker förstå livet i Zimbabwe. Trots den ökända ekonomiska situationen i landet, människor njuta av prisvärda högre utbildning och färdigheter som lärs ut på universiteten här. Kvaliteten på ingenjörskonst här är hög som regleras av Zimbabwe Institution of Engineers. Du kan vara säker på att få kvalitet träning som du njuta av din vistelse i Zimbabwe.

Kontakta skolor Mest populära MA-program i Zimbabwe 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Religionsvetenskap

Africa University - Zimbabwe
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Zimbabwe Mutare

Teologiska fakulteten erbjuder magisterexamen i religionsvetenskap till studenter från olika bakgrunder som professionellt kan ta ställning i institutioner för högre lärande (universitet), kyrkor, tjäna i ekumeniska ledande ställningar, undervisa religiösa och moraliska Utbildning i skolor och religiösa studier i teologiska högskolor (seminarier) och relevanta icke-statliga organisationer, där de kommer att fungera som katalysatorer för förändring av beslutsfattande och utformning av politiken, eller fortsätt till relevanta doktorandprogram. [+]

Teologiska fakulteten erbjuder magisterexamen i religionsvetenskap till studenter från olika bakgrunder som professionellt kan ta ställning i institutioner för högre lärande (universitet), kyrkor, tjäna i ekumeniska ledande ställningar, undervisa religiösa och moraliska Utbildning i skolor och religiösa studier i teologiska högskolor (seminarier) och relevanta icke-statliga organisationer, där de kommer att fungera som katalysatorer för förändring av beslutsfattande och utformning av politiken, eller fortsätt till relevanta doktorandprogram.

Programmets mål

Att utrusta studenter för att tjäna i religiösa institutioner och samhället som helhet./>

Att förbereda studenter för doktorandstudier.... [-]