close

Filter

Visa resultat

Jämför MA-program i e-handel

Vad ska du göra efter att ha avslutat ett fyraårigt kandidatexamen? Vissa kandidater kommer att försöka komma in i arbetskraften, men många andra beslutar att fortsätta sin utbildning genom att ta en magisterexamen. Detta specialprogram är utformat för att ge eleverna ett försprång när de går in i sin karriär, samt ger en högre utbildningsnivå. Vad är en MA i e-Business? Medan de… Läs mer

Vad ska du göra efter att ha avslutat ett fyraårigt kandidatexamen? Vissa kandidater kommer att försöka komma in i arbetskraften, men många andra beslutar att fortsätta sin utbildning genom att ta en magisterexamen. Detta specialprogram är utformat för att ge eleverna ett försprång när de går in i sin karriär, samt ger en högre utbildningsnivå.

Vad är en MA i e-Business? Medan det innehåller många av samma principer som finns i ett traditionellt affärsprogram, kommer det också att fokusera på virtuellt affärer. Det kan vara användbart att tänka på det som en kombination av affärs- och datavetenskap. Ett program innehåller vanligtvis kurser som handlar om programmering, hårdvara och programvara och Internet. De flesta som går in i det här fältet försöker starta sin egen online-verksamhet, men det finns också möjlighet att ansluta sig till ett befintligt företag eller till och med ett offlineföretag som vill integrera sig med onlinevärlden.

Ett e-business-program kan vara ett otroligt tillfälle för datavetenskapskandidater att ingå i ett större företag. Förutom avancerade företagsstudier får du kritiska tänkande, ledarskap och organisationskunskaper.

Utgifterna i samband med en Master i e-Business varierar kraftigt. Varje skola och land kommer att ha olika undervisningsnivåer. Studiens längd påverkar också kostnaderna. Det är mycket användbart att undersöka innan du registrerar.

Den vanligaste karriäransökan av en magisterexamen i e-business är entreprenörskap. Om du vill starta din egen online-verksamhet kan det vara det bästa valet för dig. Alternativt kan du arbeta som e-handel specialist, systemanalytiker, online marknadsrepresentant, online konsult, och mycket mer. En examen på detta område kan hjälpa dig att bryta sig in i online-verksamhet eller helt enkelt göra dig mer tilltalande som en traditionell affärskandidat.

Om du är redo att börja mot din magisterexamen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
Munich, Tyskland +1 Mer

Studera en Master of Arts in Digital Media Business. Detta MA- och Media Management Management-program undervisas helt på engelska på våra Macromedia-campus i München och Berl ... +

Studera en Master of Arts in Digital Media Business. Detta MA- och Media Management Management-program undervisas helt på engelska på våra Macromedia-campus i München och Berlin, Tyskland. -
MA MA
Heltid
Deltid
3 - 4 terminer
Engelska
Mar 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här