MArch Architecture Design

Allmänt

Programbeskrivning

Den 12-månaders MArch Architecture Design-kursen fokuserar på utveckling och tillämpning av specialistkunskapskunskap och avancerad designteknik och -teknologi.

Denna kurs var ursprungligen inrättad för att svara på den ökande konkurrensen inom professionell upphandling av byggnader och den ökande efterfrågan på specialistkunskaper och kompetens i strävan efter arkitektonisk excellens. Det ger möjlighet att koncentrera sig på arkitektonisk eller urban design, humaniora, miljödesign och teknik till en hög grad av sofistikering utan att behöva arbeta inom ett enda specialistområde.

Nyckelfakta

 • Institutionen för arkitektur och byggmiljö ska inom ramen för sin uppgift utveckla dina yrkeskunskaper och den miljömässigt ansvarsfulla attityd som är nödvändig i dagens snabbt föränderliga värld.
 • Avdelningen har starka samarbetskopplingar med utomeuropeiska institutioner.
 • Detta tvärvetenskapliga program delar moduler med andra forskarutbildningskurser inom institutionen.

Kursen fokuserar på utveckling och tillämpning av specialistkunskapskunskap och avancerad arkitektonisk designteknik.

Genom en rad specialiserade föreläsningar, seminarier och designstudiemoduler utforskar du nuvarande och framtida frågor som urban designers, arkitekter och tekniker utvecklar och utvecklar de kunskaper, kunskaper och medvetenhet som krävs i den snabba världen av modern arkitektonisk forskning och praktik.

MArch Architecture Design erbjuds på heltid under ett år. Det förmedlar inte professionell ackreditering i Storbritannien.

Kursinnehåll

På hösten och vårterminen fyller du 120 poäng av moduler. Detta kommer att innefatta ett stort forskningsledat designpaket i ett av de specialområden som erbjuds i varje termin, bestående av ett studieprojekt och seminarieserie samt en ytterligare föreläsningsseminarium.

Under sommarsemestern ska du slutföra en 60-poängs skriftlig avhandling.

Under denna kurs kommer du att spendera lite tid på studiobaserad prospektering och innovation inom ett brett utbud av alternativ, tillsammans med arkitekter, stadsdesigners och tekniker i designstudiorna, seminarier och föreläsningar.

Ingångskrav

Förkunskapskrav: 2: 1 grad (eller internationell ekvivalent) i arkitektur eller liknande ämne. Detta måste innehålla moduler i arkitektonisk design som uppgår till 25% -50% av de totala poängen. En arkitektonisk designportfölj måste också lämnas in.

moduler

Typiska moduler inkluderar:

 • Masters Design Project * (20 hp)

 • A ** (20 hp)

 • Masters Design Project 2 * (30 hp)

 • B ** (20 hp)

 • Forskning och yrkesskicklighet, verktyg och metoder (20 hp)

 • Valfri (en av följande): K14SUD Hållbar stadsdesign; K14FCT Design Fabrication; K13UDT Urban Design Theory and Practice; K14HRI High Rise Issues; K13AED Avancerad miljödesign (10 hp)

 • Avhandling (60 hp)

* Studenterna kommer att kunna välja mellan de 4 eller 5 studiolägenheter som erbjuds MArch-studenterna.

** Studenterna väljer 20-kredit föreläsning / seminariemodul som är en sammankoppling av studienhetens val (se *).

Höst (A): K14IUD Urban Design Theory and Practice; K14AED Advanced Environmental Design; K14HRI High Rise Issues; K14DDF Design Bygg teori och praktik; K14BWP Byggnad med det förflutna.

Vår (B): K14DTM Designteknik och material; K14PAC Placerar städer och kulturer; K14CSP fallstudieprojekt; K14RTA Rethinking Architecture.

Modulerna vi erbjuder är inspirerade av våra anställdas forskningsintressen och kan följaktligen förändras på grund av exempelvis forskningens utveckling eller lagstiftningsändringar. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en definitiv lista.

Karriärer

Institutionen för arkitektur och miljö har ett internationellt rykte för sin undervisning och forskning och samarbetar med ledande institutioner över hela världen inom arkitektur, stadsdesign och hållbar energiteknik.

Det är känt för sitt engagemang för tvärvetenskaplig undervisning och forskning, och därför är våra doktorander internationellt erkända att ha de kunskaper som behövs för att möta de samtidiga utmaningarna för de byggda miljöprofessionerna.

MArch Architecture Design utgör grunden för avancerade karriärmöjligheter inom arkitektur och akademi. Studenter uppmanas att överväga att fortsätta att studera i högre grad genom forskning - MPhil eller PhD.

University of Nottingham har erkänts som att leverera en Guldstandard i Teaching Excellence Framework (TEF), som syftar till att känna igen och belöna utmärkt lärande och undervisning.

Ingångskrav

 • Förkunskapskrav: 2.1 (Högre 2 högskolepoäng eller internationell ekvivalent)
 • Övriga krav: Arbetsportföljen för arkitektonisk design måste lämnas in.
 • IELTS: 6,5 (inte mindre än 6,0 i något element)
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Läs mindre
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mer Mindre