MMDI Master i marknadsföring och digital kommunikationsstrategi

Allmänt

Programbeskrivning

En av de mest prestigefyllda mästarna i Spanien

Mästaren i marknadsföring och digital kommunikation strategi (MMDI) är en av de första mästarna i denna specialitet som har varit i Spanien. Mer än 600 studenter har gått igenom våra klassrum, som nu tar ställningstaganden i företagen.

Vad som gör att Fundesem MMDI skiljer sig från andra liknande program är följande:

 • Konstant uppdatering av kursplaner och fakultetsklooster. Denna mästare, mer än någon annan, kräver att man står i konstant kontakt med företagens verklighet.
 • Mycket hög anställbarhet. Nästan 100% av MMDI-eleverna hittar arbete efter examen. Det finns kampanjer där 100% anställbarhet har uppnåtts efter att ha tagit detta ledande program på marknaden.
 • Hög nivå av ämnen. Skillnaden mellan en mästare och en kurs är exakt möjligheten att kunna analysera djupet vart och ett av verktygen och ämnena.
 • Kontinuerlig träning I Fundesem är vi medvetna om att detta kunskapsområde ständigt utvecklas, så vi gör det möjligt för MMDI alumnerna att få en konstant utbildning (som vi kallar postmaster) för att uppdatera och återvinna de nya trender som uppstår i denna disciplin. Dessa klasser är gratis och exklusiva för MMDI-studenter.
 • Många aktiviteter utanför klassrummet. Detta möjliggör en större förståelse av ämnena.
 • Och en vision av företaget som helhet. Vad gör MMDI-studenterna i Fundesem inte bara experter i digital miljö, men de kan se företaget som helhet.

MMDI har tre specialiteter tillgängliga, och som en nyhet kommer studenten att kunna göra alla tre utan extra kostnad:

 • Specialisering i SEO / SEM
 • Specialisering i sociala medier
 • Specialisering i e-handelonline marketing, internet marketing, digital marketing muneebfarman / Pixabay

metodik

Alla Digital School-program följer en praktisk metodik fokuserad på personligt inlärning av elever. Digital School-program fokuserar på praktisk och aktiv inlärning av digitala färdigheter.

Från början av MMDI-programmet utvecklar studenten, och räknar med handledare, sin egen webbplats, blogg och e-handelsbutik och utvecklar ett onlineföretag som ett projekt.

Metoden som följs i MMDI kräver en mycket välutbildad fakultet, eftersom klasserna måste bli autentiska forum för delad kunskap.

Programmets struktur

MMDI-programmet för FBS Business School är indelat i tre perioder.

129658_pic-ia07.png

Kärnperioden är den som syftar till att förbättra de gemensamma och väsentliga ämnena i samband med den digitala världen (förhållandet mellan ämnena finns i PDF-filen för det nedladdningsbara programmet på denna webbplats).

I specialfasen kan studenten välja mellan specialiteterna i:

 • Specialisering i SEO / SEM
 • Specialisering i sociala medier
 • Specialisering i e-handel

I slutet av denna fas, och innan studenten slutar, ska studenten:

 • Realisera ett projekt Förberedelse av ett digitalt projekt för att tillämpa det som har lärt sig med stöd och individualiserad uppföljning av en handledare.
 • Stöd till den personliga karriärplanen. Kompanjemang för planeringen av studentens strategiska plan för karriärutveckling. Anställbarhet är en av de viktigaste egenskaperna hos Fundesems MMDI.

Och när eleverna examinerar, kan de gå till Postmasters utbildning . Under denna period av frivillig närvaro utökar eleverna sin kunskap, antingen med avancerad träning av några av de verktyg som studeras under magisterexamen eller nya ämnen som kompletterar träningen.

upplevelser

Fundesem MMDI har bland sina mål, inte bara förvärv av kunskap, utan också utvecklingen av personliga färdigheter eller mjuka färdigheter, samt kompletterar klassrumsutbildning med företagets verklighet.

Studieresa. Besök till viktiga företag relaterade till den digitala världen (Amazon, Google, Movistar, etc.) syftar till att föra näringslivets verklighet närmare studenterna. Besöken ger eleverna möjlighet att ta kontakt med människor, processer och affärsverksamhet som ger dem uppdaterad kunskap och gör att de kan känna till tillämpningen av sin karriär i det yrkesmässiga praktiska livet.

Bostadstid. Bort från klassrummen kan eleverna ha klasser i en annan miljö som är mer lämpade för vissa av ämnena, särskilt de som är relaterade till mjukfärdigheter.

Utomhusträning. Utomhus är en annan aktivitet utanför klassrummet som hjälper till att uppnå teamwork-färdigheter, som är av stort intresse för företag.

Strategier för effektiv kommunikation . Syftet med denna workshop är att lära sig att kommunicera. Att utveckla en bra kommunikationsstrategi möjliggör effektiv kommunikation.

Nätverk. Förhållanden med lärare och klasskamrater är avgörande för att börja utveckla en karriär inom vilken sektor som helst.

Kompletterande klasser

Under hela kursen kommer lektioner att undervisas via streaming med några lärare och entreprenörer som inte är belägna i Spanien, men som Fundesem kan räkna som en kloster tack vare anslutning.

Dessa klasser är interaktiva och eleverna har möjlighet att lära av de bästa yrkesverksamma världen över.

cloister

MMDI-fakulteten består av förstklassiga proffs från den digitala världen.

Lärarna arbetar antingen i företag med erkänd digital prestige, förutom att de är de bästa yrkesverksamma inom sina områden, eller så är de de bästa experterna inom några av de ämnen som undervisas i Master.

Bevis för detta är den höga graden som år efter år de får från våra studenter.

Karriärutveckling

På Fundesem hjälper vi eleven att planera sin yrkeskarriär att fatta de mest lämpliga besluten, samt att utforma och genomföra sina huvudmål.

Genom olika tjänster (karriärrådgivare, coaching & mentorskap, seminarier och workshops och arbetsorientering) leds studenten till att utforma och genomföra en strategisk karriärutvecklingsplan.

På samma sätt tillhandahålls tillgång till ett anställningsutbyte som förbinder studenter i arbetet med att söka jobb eller som vill förbättra sitt nuvarande jobb med rekryterare, headhunters eller lämpliga företag. MMDI är den högsta av alla Fundesem och når ibland 100% placering av vissa kampanjer.

Några karriärutvecklingsdata är följande:

 • 4 av 5 studenter som gör praktikplatser som slutligen anställts av samma företag.
 • 130 studenter anställdes av företag under det senaste läsåret 2017/18.
 • 95% av Fundesem-studenterna förbättrar eller byter jobb inom två år efter avslutad masterprogram
 • Mer än 600 företag har ansökt om jobb för Fundesem-studenter.

finansiering

FBS är en ideell stiftelse som syftar till att utveckla professionella och företag. Av denna anledning ställer stiftelsen en serie stipendier tillgängliga för kandidater, så att varje student som verkligen är engagerad i sin utbildning kan ta MMDI utan ekonomiska problem.

Dessutom har FBS mycket fördelaktiga finansieringsavtal med olika finansiella enheter.

Vad eleverna säger

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Läs mer

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Läs mindre