Målet med filosofins filosofi i industripolitiken är att utveckla elevernas intellektuella kompetenser, intellektuellt oberoende och praktiska färdigheter i förvärv, analys, tolkning och tillämpning av lämplig industripolitik för att stödja den strukturella omvandlingen av kontinentens ekonomier. Programmet består av kärnmoduler som ger en djupgående täckning av ett brett spektrum av problem som rör industripolitik, strategier och ledning i Afrika och gör det möjligt för eleverna att testa den praktiska tillämpningen av den kunskap som lämnas, delta i att analysera fallstudier, leda fältbesök och förbereda individuella tekniska rapporter om de olika teman som omfattas.

Mastering av läroplanen ger eleverna möjlighet att kunna reflektera kritiskt på teorin om industripolitik och dess tillämpning. De kommer att kunna hantera komplexa problematik både systematiskt och kreativt, utforma och kritiskt bedöma forskning, göra ljudbedömningar med hjälp av data och information med hjälp av de ekonometriska teknikerna som lärt sig och kommunicera deras slutsatser tydligt för specialister och icke-specialiserade publikgrupper.

Förkunskapskrav: En potentiell student ska ha en hedersbevis eller ett doktorsexamen i redovisning eller en skatterelaterad examen på ny NQF nivå 8 / Old NQF nivå 7. Alternativt någon annan fyraårig kvalifikation med hedersstatus på New NQF nivå 8 / Gamla NQF nivå 7 och relaterad beskattningserfarenhet som anses relevant och tillräcklig av avdelningen för redovisning. Förberedande studie och en tentamen kan krävas av institutionen för redovisning. En urvalsprocess kommer att följas.

Kontaktuppgifter: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / dcoetsee@uj.ac.za

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 105 fler kurser från University of Johannesburg »

Senast uppdaterad Augusti 12, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Pris
3,500 USD
Studieberäkning per år | Boendeuppskattning: 2500 USD per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum