Läs den officiella beskrivningen

Studie vid världens nummer ett rankade konst och design universitet i fem på varandra följande år (2015-2019) i QS World University Subject Rankings.

MRes RCA grader erbjuds i fyra skolor (kommunikation, design, konst och humaniora) och är utformade för att ge forskare med tidig karriär de intellektuella, tekniska och professionella verktygen för att slutföra högkvalitativa forskningsprojekt, antingen på doktorand eller inom den kulturella och kreativa industrin, arbetar över traditionella sociokulturella, disciplinära och sektorsgränser.

MRes RCA program levereras genom en kombination av: strukturerat lärande, som består av föreläsningar och masterklasser av utövare och seniora akademiker; workshop klasser baserade kring en uppsättning uppgift (en "kort"); handledare seminarier klasser där eleverna kommer att bli ombedda att reflektera över material som de har läst eller studerat i förväg, och projektuppdrag som stöder det strukturerade lärarprogrammet. Eleverna lärs av högt uppskattade och aktiva utövare som också är akademiskt kvalificerade för att ge ett kritiskt sammanhang för sitt arbete.

Program undervisas på:
Engelska

Se 24 fler kurser från Royal College of Art »

Senast uppdaterad March 5, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
12,350 GBP
Undervisningsavgifter 2017/18: Storbritannien / EU: 12.350 £ per år; Utland: 32 800 £ per år.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum