MS i Human Resource Management och organisationseffektivitet

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Manhattanville College s Master of Human Resource Management och organisationseffektivitet program tränar eleverna att bli framgångsrika HR-proffs. Anställda sägs vara en organisations största tillgång och konkurrensfördel. Det är viktigt att locka, träna, utveckla och behålla de bästa människorna.

I dagens globala och komplexa marknader tar personalpersonal en mer strategisk roll än någonsin. Kandidater från Manhattanville's masterprogram vet hur man kommunicerar effektivt, hanterar etiskt och tar strategisk vision till en mångsidig arbetskraft. De tjänar som en nyckellänk mellan en organisationens ledning och dess anställda.

Med kurser som erbjuds på kvällarna och på helgerna kan du tjäna din magisterexamen medan du fortsätter att växa i din karriär.

Personalavdelning

Genom att studera Human Resource Management förbereder sig studenterna till att bli en HR-affärspartner som hanterar ett brett spektrum av HR-aktiviteter i en organisatorisk miljö. Som en del av det här programmet kommer du att dyka djupt i totala belöningar, anställda och arbetsrelationer, HR juridiska och regelmiljöer, HR-teknik och mycket mer. Kurser inom HR-ledning omfattar anställda och arbetsrelationer och HR-tekniker.

Organisationseffektivitet

Genom att studera organisationseffektivitet förbereder eleverna sig på mer fokuserade rådgivande mänskliga resurser roller i ett företag. Du kommer att få en djupgående bakgrund i organisatorisk inlärning och verkställande coachning, organisationsbedömning, analys och förändring, analys av mänskliga kapital och analysverktyg för beslutsfattande. Organiseringseffektivitetsklasser inkluderar Human Capital Analytics och analytiska och finansiella verktyg för beslutsfattande.

Programutfall

Våra Master of Science i HR Management och Organisation Effectiveness programmet lärs av områdets ledande utövare fakultet och branschpartners. Kandidater i detta program har funnit karriär inom personalresurser som HR-ledningsrådgivare och som kompensationsadministratörer. Se våra testimonialer för att lära dig mer om vad som gör våra studenter så framgångsrika.

Uppkallad till en av de bästa HR-programmen

Manhattanvilles MS i Human Resource Development heter av College Choice som en av de bästa HR-utbildningarna i landet 2016. Vi rangordnades utifrån kriterier som akademiskt rykte, studentretention, nätverk, praktikmöjligheter och mycket mer. Vår plats i det större New York City-området bidrar till att locka branschledande fakulteten och underlättar för studenter att hitta praktikplatser och karriärmöjligheter i Westchester och New York.

Läs mer

Intresserad av masterprogrammet för mänskliga resurser och organisationseffektivitet på Manhattanville? Begär mer information från förfrågningsformuläret till höger om denna sida.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Läs mer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Läs mindre