MS i Sport Business and Entertainment Management

Allmänt

Programbeskrivning

Magister i Sport Business och Entertainment Management

Manhattanville s Master of Science i Sport Business and Entertainment Management program är den enda fullt ackrediterade grad av sitt slag i Westchester / Fairfield County (CT) -området. Programmet är utformat för att ge ambitiösa proffs de kunskaper, erfarenheter och nätverksmöjligheter som krävs för att kunna ta en utmanande roll i sportledningen.

Idrottshanteringsbranschen är ett konkurrenskraftigt fält som kräver högkvalitativ yrkeskunskap och branschspecifik kunskap. Att få foten i dörren är särskilt utmanande utan ett starkt nätverk av anslutningar. Du kan få kanten som behövs för att bryta sig in i fältet med vår Master i Sport Business och Entertainment Management program.

Manhattanville erbjuder också ett avancerat certifikat inom idrottsverksamhet och underhållningshantering som kan bedrivas som en del av masterprogrammet eller som en fristående referens.

Curriculum

I vårt sport- och underhållningssystem kommer du att lära av experterna. Våra enastående fakultetskompetent inkluderar veteraner från alla delar av sportbranschen. Detta går med vår tro på att utbildning är viktig och att koppla är avgörande!

Grundläggande kurser i läroplanen fokuserar på affärsprinciper i samband med finansiering, marknadsföring, kommunikation och strategi inom idrott och underhållning. Studenter har möjlighet att driva en av två koncentrationer i antingen sport eller underhållning.

Klasser erbjuds året runt på hösten, våren och sommarsemesterna med både veckodag och kvällskurser tillgängliga. Observera att kärnkurser inte erbjuds under sommarsemestern. Programmet består av 36-kredit timmar och kursen kulminerar i ett Capstone Research Project.

Sport Business and Entertainment Management Internships

Programmet innehåller en obligatorisk praktikplats för att hjälpa studenter att förbereda sig för mellan- och övre nivåer inom en mängd olika marknader, inklusive men inte begränsat till: yrkesport, gymnasieskolor och amatör- och ungdomsutövare.

Det finns gott om möjligheter i Westchester, Fairfield County, och större New York City-området. Vårt ledningsgrupp är tillgängligt för att hjälpa studenterna att underlätta processen för att hitta en praktikplats. Om en nuvarande student redan har yrkeserfarenhet inom idrott och underhållning, kan det vara platsen för praktikbehovet.

Karriär inom Sportledning och underhållning

Sportbranschen är en årlig verksamhet på 600 miljarder dollar som påverkar nästan alla medlemmar i vårt samhälle. Som ett resultat är karriär inom detta område extremt konkurrenskraftiga. Befälhavarens program på Manhattanville förbereder akademiker för att säkerställa medellång och övre nivå sysselsättning i ett brett utbud av positioner inom branschen.

Möjliga positioner är sportadministratör, företags sponsringsdirektör, huvudtränare, agent, general manager, sportmarknadsförare och andra ledande roller. Våra alumner håller jobb med New York Yankees, Mets, Rangers, Jets, Giants, Islanders, OS, och mycket mer. De arbetar också på olika ställen och med en myriad av föreningar och byråer.

För mer information om MS i Sport Business and Entertainment Management-programmet, fyll i förfrågningsformuläret till höger om den här sidan.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Läs mer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Läs mindre