MS i företagsledning

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Manhattanville s Master of Science i Business Leadership program ger eleverna makt att driva organisatoriska förändringar i dagens alltmer komplexa värld av moderna företag. Att positionera dig som en ledare i den konkurrenskraftiga näringslivet kräver en solid grundning i strategi och ett innovativt förhållningssätt till problemlösning. Du kan göra övergången från ledning till ledarskap med detta avancerade MBA alternativprogram.

Konstruerad för visionära proffs med ett bekvämt året runt schema, inklusive natt och helgklasser, kan denna magisterexamen vara klar på så lite som 18 månader. Du kommer att utveckla de färdigheter, kontakter och insikter som skiljer dig åt i olika sektorer.

Manhattanville erbjuder också ett avancerat certifikat inom företagsledning som kan bedrivas som en del av masterprogrammet eller som en fristående referens.

Varför få din examen i företagsledarskap?

När babyboomergenerationen går in i pension, öppnar mer utrymme för högutbildade proffs för att ta ledarrollerna. Ledarskapsutveckling är en av de mest pressande talangutmaningar som organisationer står inför. I alla branscher behövs intelligenta och tankefulla chefer för att hjälpa företag att möta framtidsutmaningarna.

En bra organisationsledare har utmärkta tvärkulturella kommunikationsförmåga, förmågan att motivera och bemyndiga lagmedlemmar och styrkan att övertyga om att skapa en ny väg i näringslivet. MS i Business Leadership på Manhattanville förbereder eleverna att inspirera förändring, och ge sina lag som ledare och innovatörer.

Curriculum

Masterprogrammet i Business Leadership läroplanen börjar med kärnkurser som är utformade för att ge studenterna en övergripande förståelse för den kunskap som krävs för att ta itu med avancerade ledarroll roller. Studenterna får en grundlig förståelse för grundbegreppskoncept och har fortfarande frihet att specialisera sig inom olika branscher genom valbara kurser inom global verksamhet, hälso- och sjukvård, riskhantering, värdedrivet organisatoriskt ledarskap och mer.

Genom vårt urval av klasser som lärs av expertfakulteten kan eleverna bygga på sina mål, fördjupa sina karriärer och förbereda sig för att övergå till en ledarroll. Programmet kulminerar med ett capstone-projekt; ett självständigt forskningsinitiativ som ger studenterna möjlighet att utforska sina specifika intressen djupgående och etablera en djupare förståelse och förståelse av komplexiteten inom ett visst område.

Karriär inom företagsledning

Att vara ledare i näringslivet tar mer än bara att fatta beslut och delegera uppgifter. Det kräver en högre nivå av insikt och initiativ. Ledare genomför inte bara en vision, de skapar den.

Effektiva företagsledare kommunicerar sina idéer och motiverar sina lagmedlemmar medan de förhandlar om det komplexa samspelet mellan marknadsföring, juridik, finans och andra strategiska affärsöverväganden. Med tanke på mångfalden av färdigheter som krävs för företagsledningspositioner, kommer kvalificerade personer att hitta gott om möjligheter att tillgodose karriär.

Organisationer inom varje sektor kräver ledare att styra dem framgångsrikt genom det föränderliga moderna affärslandskapet. Våra studenter har avancerat sin karriär som affärskonsulter, chefer, projektledare och har även lanserat egna företag.

Läs mer

Manhattanville's Master i Business Leadership Program kan hjälpa dig att starta nästa steg i din karriär som organisationsledare. Handelshögskolan i Manhattanville är en av de bästa handelshögskolorna i Westchester County och tjänar inte bara inköp, NY-området utan också pendlingsstudenter från Fairfield County, CT och NYC-området. Intresserad av att lära sig mer? Begär mer information från förfrågningsformuläret till höger om denna sida.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Läs mer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Läs mindre