MS i marknadsföringskommunikation

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Master of Science i Marknadsföringskommunikation Management-programmet på Manhattanville College ger en stark grund i principerna och praxis för marknadsföring och PR och fokuserar på aktuella ämnen, inklusive sociala medier, ryktehantering, innovation och marknadstillväxt.

Marknadsföring är den viktigaste drivkraften för alla branscher - vare sig det är ett stort företag, småföretag, ideell eller tjänsteorganisation. Det är också ett av de mest dynamiska och spännande verksamhetsområdena. Enligt presidiet för arbetsstatistik kommer arbetsutsikterna för marknadsföring och befordringsledare fram till år 2024 att växa snabbare än genomsnittet för alla yrken.

Manhattanville's Master i Marketing Communication Management program består av 36 kredit timmar och kväll och helgklasser är tillgängliga för dem som vill anmäla deltid.

Topprankad program

Manhattanvilles MS i Marketing Communication Management rankades 13: e på framgångsrik student rankning av de 17 bästa kommunikationshanteringsprogrammen. Denna rangordning är baserad på områden som akademiker och olika kurser. Framgångsrik student noterade våra små, personliga klasser och vårt rykte för att ge studenterna en stark och omfattande grund.

Manhattanville College ligger nära Fortune 100/500 företag i Westchester och New York City. Platsen är perfekt för att locka ledande marknadsförare till vår fakultet. Vår närhet till New York City hjälper också eleverna att hitta arbete och praktik.

Kurser

Oavsett vilket karriärspår du är intresserad av finns det klasser på Manhattanville som kommer att vara av intresse för dig. Global Marketing Strategies och Operations Management är till exempel perfekta för marknadsföring av analytiker och chefer. Klasser som Reputation Management passar studenter som vill arbeta i PR, medan Social Media och Business Imperative har mycket att erbjuda till sociala medier chefer.

Programutfall

Eftersom marknadsföringsplattformar och metoder ständigt förändras, ger programmet Marketing Communication Management eleverna de verkliga färdigheter som krävs för att framgångsrikt kunna odla ett företag. Studenter i programmet lär sig att skapa kundvärde och förstå hur sociala medier har spelat en nyckelroll när det gäller att förändra affärskommunikation, PR och ryktehantering.

Vår fakultet består av ledande utövare som är experter inom sina områden och innehar ledande befattningar, bland annat strategiska marknadsföringskonsulter, utgivna författare, kommunikationsexperter, och public relations-specialister.

Läs mer

Vill du veta mer om Manhattanville College's Master i Marketing Communication Management? Begär mer information från förfrågningsformuläret till höger om denna sida.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend for ... Läs mer

The Manhattanville School of Business (MSB) helps prepare today’s professionals for tomorrow’s business. Students capitalize on the school’s industry-driven content, convenient evening or weekend formats, and extensive faculty and alumni network. Läs mindre