MS livsmedelskvalitet och kemi för naturprodukter
Mediterranean Agronomic Institute of Montpellier CIHEAM IAMM
Nyckelinformation
Campus läge
Montpellier, Frankrike
språk
Franska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Ökande oro över frågor om mat och användning av naturprodukter i Medelhavsområdet har legat till grund för en magisterexamen (M.Sc.) om ”Livsmedelskvalitet och kemi av naturprodukter”. Programmet är kemiorienterat och syftar till specialisering av studenter i livsmedelskvalitetsbegrepp, livsmedelsautenticitet, olika aspekter av naturproduktkemi, och på värdering av Agrifood Renewable Sources för mervärdeprodukter. Forskarutbildningen främjar expertis inom kvalitetskontroll och olika naturliga produktapplikationer samt högteknologisk modern laboratorieinstrumentation av analytisk och förberedande omfattning. Uppnåendet av M.Sc. examen kvalificerar dem att framgångsrikt fortsätta sina doktorandstudier och / eller bedriva en expertkarriär inom både den offentliga och privata sektorn.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Master i agroekologi och regenerativa livsmedelssystem
- Valle de Bravo, Mexiko