MSc Accounting och Financial Management

Allmänt

Programbeskrivning

Nyckelinformation

 • Varaktighet: 1 års heltid
 • Startdatum: januari 2021
 • Ansök senast: 1 månad före kursstart (brittiska sökande), 2 månader före kursstart (internationella sökande)
 • Topp 10 i Storbritannien för företag och ekonomi (Times Higher Education World University Rankings 2020)
 • 5: e i Storbritannien för forskarutbildning inom redovisning och ekonomi (The Complete University Guide 2021)
 • 3: e i Storbritannien för årliga forskningsintäkter 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools)

Främja din kunskap om redovisning och ekonomi och förbered dig på en framgångsrik karriär inom finansiella eller professionella tjänster.

På detta magisterexamen studerar du frågor inom redovisning och ekonomisk förvaltning ur ett globalt perspektiv och blir bekant med teorier och metoder inom dessa områden. Du lär dig att visa kritiska färdigheter för att utvärdera konkurrerande tillvägagångssätt och kommer att bli skicklig på att föreslå lösningar. Detta kommer att öppna ett brett spektrum av karriärer, bland annat i finansiella institutioner, företagskonsulter eller statliga organ. Kursen förbereder dig också för doktorandstudier genom att ge dig de färdigheter du behöver för att fortsätta din utbildning till nästa nivå.

Du kan också välja ett alternativ för att bredda dina horisonter och skräddarsy kursen efter dina intressen, inklusive entreprenörskap och innovation.

Vi är stolta över våra starka branschlänkar, akademisk expertpersonal som konsulterar ledare inom företag och myndigheter samt toppmoderna undervisnings- och inlärningsanläggningar. Vi producerar ledande forskning som påverkar policy och praxis.

Ackreditering

University of Sussex Business School är ackrediterat av EQUIS, det mest omfattande institutionella ackrediteringssystemet för handels- och ledarskolor. Ackreditering säkerställer noggrann kvalitetskontroll, jämförelse med internationella standarder och erkänns över hela världen.

Vi har granskat alla våra kurser för att säkerställa bästa möjliga inlärningsupplevelse för september med hänsyn till den senaste informationen och rådgivningen i samband med COVID-19. För uppdateringar om ändringar som kan påverka kontakttid, bedömningar, fältarbete och studier utomlands, se Kursändringar för 2020-2021 . Dessa förändringar återspeglas ännu inte i prospektinformationen här och kan naturligtvis ses över när situationen utvecklas.

Ingångskrav

Brittiska krav

Examenskrav

 • Du bör ha en lägre avancerad examen (2.2) på grundnivå eller högre (inklusive ett genomsnittligt betyg på minst 57%).

Ämnesspecifika krav

 • Din examen bör vara i ett ämne som har en grundläggande täckning av redovisning och ekonomi. Kandidater med examen i ekonomi, affärer eller ledning kommer också att beaktas från fall till fall. Du kan också övervägas till kursen om du har andra yrkeskvalifikationer eller erfarenhet av motsvarande ställning.

Internationella krav

Engelska språkkrav

 • IELTS (Academic): Standardnivå (6,5 totalt, inklusive minst 6,0 i varje komponent).

Engelska språkstöd

 • Om du inte uppfyller de engelska språkkraven för din examen kan du kanske ta en förkurs.

Antagningsinformation för sökande

Hur man ansöker

 • Du ansöker till Sussex med vårt doktorandapplikationssystem

Personligt uttalande

 • Ja. Du måste skicka ett personligt uttalande som en del av din ansökan.

moduler

Dessa moduler pågår under läsåret 2020/21. Det kan dock finnas ändringar i dessa moduler på grund av personalens tillgänglighet, studenternas efterfrågan eller uppdateringar av vår läroplan. Det kanske inte går att ta vissa modulkombinationer på grund av tidsplaneringsbegränsningar. Vi kommer att se till att våra sökande får veta om ändringar av moduler så snart som möjligt.

Kärnmoduler

Kärnmoduler tas av alla elever på kursen. De ger dig en solid grund i ditt valda ämne och förbereder dig för att utforska de ämnen som intresserar dig mest.

Vårundervisning

Sommarundervisning

Höstundervisning

alternativ

Förutom dina kärnmoduler kan du välja alternativ för att bredda dina horisonter och skräddarsy din kurs efter dina intressen. Den här listan ger dig en smak av våra alternativ som hålls under översyn och kan ändras, till exempel som svar på studenternas feedback eller den senaste forskningen.

Även om det är vårt mål att studenter ska ta sina föredragna kombinationer av alternativ, kan detta inte garanteras och kommer att omfattas av schemaläggning. Alternativ kan grupperas och i så fall kommer eleverna att kunna välja ett visst antal alternativ från det urval som finns i en viss grupp.

Sommarundervisning

Kursen är för närvarande föremål för validering, i linje med våra rutiner för att säkerställa kvaliteten på våra grader. Det betyder att vissa kursdetaljer kan förändras. Valideringsprocessen avslutas innan kursen börjar.

Avgifter och stipendier

avgifter

 • Studenter i Storbritannien / EU: 12 450 £ per år för heltidsstudenter
 • Kanalöarna och Isle of Man-studenterna: 12 450 £ per år för heltidsstudenter
 • Internationella studenter: £ 22,500 per år för heltidsstudenter

Observera att dina avgifter, när de är fastställda, kan komma att höjas på årsbasis.

Hur kan jag finansiera min kurs?

Postgraduate Masters lån

Du kan låna upp till £ 11 222 för att hjälpa till med avgifter och levnadskostnader om din kurs börjar den 1 augusti 2020 eller senare. en mästare.

stipendier

Vårt mål är att se till att varje student som vill studera hos oss kan trots finansiella hinder, så att vi fortsätter att attrahera begåvade och unika individer.

Arbetar medan du studerar

Vårt karriär- och anställningscenter kan hjälpa dig att hitta deltidsarbete medan du studerar.

Karriärer

Du får de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för en framgångsrik karriär inom finansiella eller professionella tjänster.

Kursen öppnar upp ett brett spektrum av karriärer, bland annat inom finansiella institutioner, managementkonsultation, industri eller statliga organ. Det ger också en lämplig grund för dem som vill bedriva studier på doktorsexamen.

Senast uppdaterad Sep 2020

Om skolan

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Läs mer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Läs mindre