MSc Building Performance Engineering

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Building Performance Engineering är utformad för att ge dig en hög teknisk och teknisk expertis inom energiomvandlingsprocesser, kombinerat med praktiska förmågor i managementrelaterade frågor.

Kursen är skräddarsydd för kandidatexamen inom teknik, vetenskap och relaterade discipliner. Den starka tonvikten på vetenskap, teknik och teknik riktar sig specifikt till ämnesområden inom ramen för förnybar och hållbar energiteknik och den inbyggda miljön och kombinerar detta unikt med effektiva förvaltningsförmåga, ekonomisk bedömning och förståelse av nuvarande policyer och regler som kan tillämpas inom modern industri i Storbritannien, EU och internationellt.

Avancerad studie i teknikrelaterade forskningsmetoder ger ovärderlig erfarenhet antingen mot ytterligare akademisk studie eller industribaserad forskning och utveckling.

Nyckelfakta

 • Institutionen för arkitektur och byggmiljö har som uppgift att utveckla dina yrkeskunskaper och den miljömässigt ansvarsfulla attityd som är nödvändig i dagens snabbt föränderliga värld.
 • Avdelningen har starka samarbetskopplingar med utomeuropeiska institutioner.
 • Kursen är fullt ackrediterad av Chartered Institute of Building Services Engineers (CIBSE) och Engineers Council UK (ECUK).

Kursinnehåll

Denna 12-månaders kurs erbjuder en unik kombination av avancerad teknisk och teknologifokuserad studie, i kombination med ledning, nuvarande regler och revisionskunskaper.

MSc Building Performance Engineering erbjuds på heltid under ett år (september till september), eller på deltid i två år.

Kandidater som för närvarande arbetar inom industrin uppmanas att ansöka om deltidsregistrering och jobba för att erhålla status som Chartered Engineer (CEng). Registrerade deltidsstudenter rekommenderas starkt att vara bosatta i Nottingham under hösten och vårterminen.

Kursen består av 180 högskolepoäng, uppdelade på 120 hp undervisade moduler under hösten och vårterminen samt en 60-poängsavhandling om ett individuellt valt ämne som avslutats under sommarperioden. Detta kommer att vara din möjlighet att genomföra en stor del av oberoende forskning, med hjälp av den kunskap och erfarenhet som uppnåtts under kursen.

moduler

 • Building Services Technologies (20 hp)
 • Byggfysik (20 hp)
 • Byggnadsinformationshantering (20 hp)
 • Byggsimulering (20 hp)
 • Energi och miljö (20 hp)
 • Forskning och yrkesskicklighet, verktyg och metoder (20 hp)
 • Avhandling (60 hp)

Modulerna vi erbjuder är inspirerade av våra anställdas forskningsintressen och kan följaktligen förändras på grund av exempelvis forskningens utveckling eller lagstiftningsändringar. Denna lista är ett exempel på typiska moduler vi erbjuder, inte en definitiv lista.

Moduler kan komma att ändras.

Karriärer

Många kandidater från detta MSc-program har blivit belönade för sina innovativa idéer och bidrag till verkliga energiprojekt, till exempel det prestigefyllda National Energy Award för arbete på ett stort solprojekt i Mexiko. Kandidater har gått in i både akademin och industrin i Storbritannien och utomlands.

Civilingenjörsutbildningen utvecklar en praktisk och teoretisk förståelse och möjliggör därför att forskare arbetar med arkitektoniska eller ingenjörsföretag, flyttar in i undervisning på universitetsnivå eller bedriver forskning som leder till doktorsexamen.

Denna kurs är fullt ackrediterad av Engineering Council UK (ECUK) och Chartered Institute of Building Services Engineers (CIBSE), vilket möjliggör en klar väg för kandidater som vill få status som Chartered Engineer (CEng) och medlemskap i professionellt organ (MCIBSE).

Karriärutsikter och anställningsförmåga

Universitetet i Nottingham heter konsekvent som ett av de rikaste universiteten av Storbritanniens ledande akademiska arbetsgivare * och kan erbjuda dig en start när det gäller din karriär.

* Graduate Market 2013-2017, High Fliers Research

Ingångskrav

 • Förkunskapskrav: 2.1 (Högre 2 högskolepoäng eller internationell ekvivalent)
 • IELTS: 6,0 (inte mindre än 5,5 i något element)
Senast uppdaterad Nov 2018

Om skolan

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Läs mindre
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mer Mindre