MSc Business med Human Resource Management

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Startdatum: september, januari, maj

Studieavgift (2019/20): Storbritannien / EU: 9 000 £ Internationellt: 15 000 £

Vill du komplettera din grundutbildning eller yrkeskunskap med en företagsfokuserad masterexamen som ökar din anställbarhet?

Civilingenjörsverksamheten med Human Resource Management hjälper dig att utveckla ett brett spektrum av affärsförmåga samtidigt som du utvecklar din förståelse för specialmoduler som täcker principer, värderingar och tillvägagångssätt inom HRM, samt organisationsbeteende och praktik.

Med moduler som täcker ledarskap, organisationsanalys och kärnverksamhetsämnen, kommer vårt intellektuellt stimulerande program att förbereda dig för seniorroller i privata, offentliga eller ideella branschorganisationer.

Du kommer också att utveckla dina forskningskunskaper genom en mastergrad eller ett undersökande konsultprojekt som är relaterat till en särskild HRM-fråga. Kursen culminerar i antingen en Masters-avhandling eller om du föredrar, ett konsultprojekt där du ska ta itu med ett problem som står inför en riktig kund. Under hela kursen ligger stort fokus på självutveckling och anställbarhet.

Undervisning

Din handledare kommer att använda en rad olika undervisningsmetoder, inklusive föreläsningar, seminarier och workshops. Eftersom detta är en masterkurs är det ett viktigt inslag i självständigt lärande och självmotiverad reflektion. Undervisningen stöds av ett väl utformat stödsystem som hjälper till att säkerställa en framgångsrik inlärningsresa. Vi ser till att omfattande feedback, från både handledare och kamrater, är inbyggd i kursen.

bedömning

Vår bedömningsstrategi bygger på vår förståelse för att alla har olika behov, styrkor och entusiasmer. Bedömningen är baserad på kurser och våra metoder kommer att innehålla uppsatser, rapporter, grupparbete, presentationer och masterns avhandling eller konsultprojekt.

Karriär och vidare studier

Våra kandidater går vanligtvis i professionella och utbildade ledningsställen och i slutet av kursen kommer du att vara väl rustad att följa dem. Om du bestämmer dig för att starta ditt eget företag, är det bra att veta att den sammanlagda omsättningen hos våra akademiker startade företag är högre än vad som helst på något annat brittiskt universitet. Oavsett vad du väljer att göra, kommer du att ha de överförbara färdigheter som arbetsgivare förväntar sig av en mastere examen från Northumbria University London.

Vår Northumbria University London Campus drivs i samarbete med QA Higher Education - en brittisk högskoleutbildare. Alla våra program på Londons campus är validerade av universitetet och undervisas av QA Högskole- och universitetspersonal.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Läs mer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Läs mindre