MSc Business med marknadsföring Management med avancerad praxis

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Som en del av vårt populära utbud av "Business with" Masters program är MSc Business med Marketing Management med Advanced Practice program utformad för att ge dig en inblick i strategins roll som marknadsföring inom organisationer. Under den här kursen kommer du att bygga den kunskap och färdigheter som behövs för att strategiskt analysera och utvärdera organisationer för att utveckla och genomföra konkurrenskraftiga marknadsföringsstrategier.

Lär ut metoder

Kursen lärs ut med en rad olika metoder, bland annat föreläsningar, seminarier och workshops där du kommer att utveckla din förståelse för dagens globala företag. Du kommer att förväntas delta i ytterligare oberoende studier, med inriktning på riktat och självstyrt lärande, för att ytterligare bygga upp din kunskap.

Teknikförbättrad lärande (TEL) är inbäddad i hela kursen med verktyg som "Blackboard" eLearning Portal och elektroniska läslistor som guidar din förberedelse för seminarier och självständig forskning.

Vad ska jag studera?

Programmet är utformat kring en uppsättning moduler som är gemensamma för alla våra "Business with" Masters- Pathways . Dessa moduler täcker allmänna affärsfunktioner, strategisk förvaltning och organisationsanalys, utvecklar din strategiska medvetenhet, ledarskapspotential och förståelse för teorin och praktiken av internationell verksamhet. Under andra terminen får du möjlighet att specialisera sig på marknadsföring.

Advanced Practice-elementet i det här programmet kommer att göra det möjligt för dig att förlänga dina studier för att inkludera antingen praktik eller ett tillämpat gruppkonsultprojekt som arbetar med en riktig organisation om ett affärsproblem, utveckla värdefull arbetslivserfarenhet och företagsinsikt.

Detta alternativ ger möjlighet att tillbringa tre månader att få all viktig arbetslivserfarenhet och anställbarhet i en professionell arbetsinställning. Du kan eventuellt förlänga detta under mer än en term i de fall det ligger intill en semesterperiod. Stöd ges för att hjälpa källa möjligheter och för att perfekta sökandens CV men i sista hand ligger det på studenten att säkra praktikplatsen.

Standardinmatningskrav

En första examen, som motsvarar en 2: 2 (andra klass) hedrar examen från ett erkänt universitet eller motsvarande i något ämne.

Eleverna behöver IELTS 6,5 (eller högre) utan ett enda element under 5,5 eller motsvarande.

Om du inte uppfyller de akademiska kraven

Sökande som inte har en sådan akademisk kvalifikation men har stor erfarenhet av att arbeta i en företagsorganisation och / eller har en relevant yrkeskvalificering kommer också att övervägas. Om du är osäker på om du uppfyller anmälningskriterierna, vänligen kontakta oss. Vårt team kommer att kunna ge dig råd.

Alternativt kan du också vara berättigad till våra förkurser. Dessa är Pathway program som är utformade speciellt för studenter som vill gå vidare till en masterexamen men som för närvarande inte uppfyller anmälningskraven.

Om du har IELTS 5.5 - 6.0 kan du vara berättigad att gå med i vår pre-sessional engelska innan du börjar programmet.

Karriär och vidare studier

Kandidater på programmet har gått med i ett brett spektrum av företag, bland annat utbildningsplaner. Ett betydande antal akademiker har gått tillbaka till jobbet för ett familjeföretag eller ens startade egna företag.

När du har avslutat din kurs kan du genomföra ytterligare professionell utveckling och träning genom Professional Pathways program. Dessa erbjuds gratis till våra studenter, från vår partner, QA.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Läs mer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Läs mindre