MSc Business med marknadsföring

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Startdatum: september, januari, juni

Studieavgift (2019/20): Storbritannien / EU: 9 000 £ Internationellt: 15 000 £

Att arbeta i en stor, modern, internationell organisation, ett medelstort företag eller till och med ett litet startföretag kräver en rad affärsmöjligheter. De mest värdefulla medarbetarna är de som inte bara har en bra kunskap och förståelse för de olika delarna av ett företag, men de som är snabba elever och lagspelare med ledarskapspotential.

MSc Business Marketing med Management-programmet kommer att ge studenterna både den allmänna affärskunskap och förståelse samt de personliga färdigheter som behövs för en mängd olika roller.

MSc med marknadsföring program ger eleverna både exceptionell allmän affärsinformation och förståelse samt de personliga färdigheter som behövs för att avancera till en mängd olika roller.

Programmet är utformat kring obligatoriska moment som är gemensamma för alla våra Pathways , som omfattar allmänna affärsfunktioner, strategisk ledning och organisationsanalys. Genom att genomföra dessa moduler syftar programmet till att utveckla din kompetens för att förstå och tillämpa strategisk medvetenhet, din ledarskapspotential och förstå teorin och praktiken av internationell verksamhet.

Under andra terminen får du möjlighet att specialisera sig i marknadsföringshantering, djupare in i strategins roll som marknadsföring inom organisationer. Under det här programmet ska du bygga den kunskap och färdigheter som behövs för att strategiskt analysera organisationers förmåga att utveckla och genomföra konkurrenskraftiga marknadsföringsstrategier. Du kommer att tilldelas en personlig forskarhandledare, en akademiker som kommer att ge stöd under hela din uppsats, du kommer att bli skyldig att lämna in ett bedömt forskningsförslag innan du går in på själva avhandlingen.

Kandidater från detta program har anslutit sig till ett brett spektrum av företag, däribland utbildningsplaner, medan ett stort antal akademiker har gått tillbaka till familjeföretag eller ens startat egna företag.

Denna kurs är också tillgänglig som MSc Business med internationell förvaltning med avancerad praxis, som omfattar antingen praktik eller projekt, vilket ger dig arbetslivserfarenhet och ett värdefullt tillfälle att få ditt lärande att träna i praktiken. Praktikperioden kommer att ske mellan din andra och sista terminen, och det kan betala eller obetalda.

Vem skulle den här kursen passa?

Vårt framgångsrika 'Business med ...' program är för människor som söker en introduktion till näringslivet samtidigt som tillåts en möjlighet att kombinera viktiga affärs individer med studiet av en inriktning Pathway , i detta fall, Management. Kursen erbjuder ultimat flexibilitet för studenter som är angelägna om att komma in i affärsverksamheten.

Standardinmatning

En första examen, motsvarande en 2,2 hederklassificering. Sökande som inte har en sådan akademisk kvalifikation men har stor erfarenhet av att arbeta i en företagsorganisation och / eller har en relevant yrkeskvalificering kommer också att övervägas. Eftersom det finns viss statistik som lärs under programmet borde sökande ha en matematikkvalificering som motsvarar en GCSE-grad B. Plus ett av följande:

  • Internationella / engelska språkkrav:
  • Internationella sökande är skyldiga att ha en av följande engelskspråkiga kvalifikationer med betyg enligt nedan.
  • Ett brittiskt råd internationellt engelska språketestningssystem (IELTS) poäng på 6,5 (eller högre) med en lägsta poäng i varje komponent av läsning, skrivning, lyssnande och tal om 5.5
  • Pearson akademisk poäng på 62 (eller högre) med en lägsta poäng i varje komponent av läsning, skrivning, lyssnande och talande av 51
  • Universitetet accepterar också många andra engelska språkkvalifikationer och om du har några frågor om våra engelska språkkrav, vänligen kontakta International Admissions Office och vi hjälper dig gärna.

Vår Northumbria University London Campus drivs i samarbete med QA Higher Education - en brittisk högskoleutbildare. Alla våra program på Londons campus är validerade av universitetet och undervisas av QA Högskole- och universitetspersonal.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Läs mer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Läs mindre