MSc Digital Marketing

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Startdatum: januari, maj, september

Studieavgift (2019/20): Storbritannien / EU: 9 000 £ Internationellt: 15 000 £

Digital marknadsföring är en av de snabbast växande industrier som utforskas av företagen för att marknadsföra sina varor och tjänster. Statista förutspår att den totala digitala marknadsutgiften (US) växer till 103,37 miljarder dollar år 2019 från 57,29 miljarder dollar 2014, hela digitala marknadsföringsspektret växer exponentiellt, därför söker företag kontinuerligt specialistrådgivning.

Bygg din förståelse för taktik online sociala medier och digital marknadsföring taktik, och specialisera dig i digital domän för att öka dig själv i den digitala världen.

Vår MSc Digital Marketing är utformad för att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver i en snabbt utvecklande sektor. Kursen kommer att fokusera på att främja de digitala färdigheter som du behöver för att framgångsrikt marknadsföra varor och tjänster via olika onlinekanaler samtidigt som du hjälper dig att hålla dig uppdaterad med trending, debatter och verktyg i marknadsföringsvärlden.

Digitala marknadsförare behöver ständigt vara kunniga inom områden som kartläggning av kundresan, granskning av köparbeteende, att få ut det mesta av sociala medier och se till att de beräknar en avkastning på investeringarna i sina kampanjer och aktiviteter.

När du utvecklas genom kursen kommer du att fokusera på ett antal teman, inklusive att bygga kundlojalitet, tillhandahålla överlägsen kundservice och genomföra marknadsundersökning. Du kommer att lära dig nya taktik och strategier i kombination med mer traditionella marknadsföringstekniker och hur det kan relatera till världsverksamheten.

Undervisning

Du kommer att läras genom en blandning av föreläsningar, seminarier och workshops för att du ska kunna öka din kunskap om den digitala marknadsföringsvärlden. Dessutom förväntas du också delta i självständig studie.

Teknikförbättrad inlärning (TED) är inbäddad i hela kursen. Betydande tonvikt läggs på att utveckla din förmåga att slutföra en masterexamen. Som en del av induktionsprocessen kommer du att bli fullt medveten om de lärande resurser och stöd som är tillgängliga för dig. Det kommer också att finnas veckovisa akademiska support sessioner som utformats för att underlätta dig att bli en doktorand. Du kommer också att tilldelas en individuell vägledare vid induktion. Du kommer att träffa den här handledaren med jämna mellanrum under hela studietiden.

Standardinmatningskrav

  • Minst en 2, 2 hedersexamen eller motsvarande, eller stor erfarenhet av att arbeta i en företagsorganisation.

Alternativt kan du vara berättigad att gå med i ett av våra pre-masterprogram. De är speciellt utformade för studenter som inte uppfyller kraven för våra doktorsexamen och vill överbrygga detta klyfta i sina kvalifikationer. När du har lyckats slutföra ett av våra pre-masterprogram kommer du att vara berättigad att gå med i ett av våra masterprogram.

Vår Northumbria University London Campus drivs i samarbete med QA Higher Education - en brittisk högskoleutbildare. Alla våra program på Londons campus är validerade av universitetet och undervisas av QA Högskole- och universitetspersonal.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Läs mer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Läs mindre