MSc Fotbollscoaching & -analys

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Fotboll drivs mer än någonsin av statistik och analys. Från en spelares kondition till sina attribut i spelet spelar nummer en enorm roll i det moderna spelet.

Plats: UCFB Etihad Campus, UCFB Wembley

Översikt

Drivs av UCFB : s Global Institute of Sport (GIS), tar MSc Football Coaching and Analysis-programmet en djupgående titt på de siffror som får spelet att ticka, tillsammans med teoretiska och praktiska coachningsdiscipliner. Det kommer att göra det möjligt för studenter att utveckla en systematisk och fördjupad förståelse av kunskap och en kritisk medvetenhet om aktuella problem och / eller nya insikter för den avancerade studien av fotbollstränning och analys.

Denna magisterexamen ger en inkluderande, aktuell och mångsidig läroplan som återspeglar fotbollsindustrins behov för doktorander antingen heltid eller deltid. Kursen syftar till att stödja den fortsatta professionella utvecklingen av fotbollstränare och de som arbetar inom fotboll eller ett närbesläktat område.

Studenterna kommer att använda sin avancerade kunskap och förståelse för fotbollscoaching för att hjälpa dem att hantera komplexa problem systematiskt och kreativt, problem och kommunicera sina slutsatser tydligt.

Undervisningsplatser för denna examen inkluderar:

UCFB Etihad Campus

 • Etihad Stadium
 • Manchester Sports Village, Belle Vue
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place
 • Curzon Ashton FC

UCFB Wembley

 • Wembley Stadium
 • The Hive, London

”Förutom våra undervisningsplatser använder vi också specialfaciliteter under hela läsåret samt ytterligare anläggningar där det behövs.

Min favoritaspekt av att jobba inom sport är att varje dag är annorlunda. Människorna som du träffar, spelarna som du möter och vilken inverkan du får på sina resor, för mig är det verkligen värdefullt att veta att du kan se tillbaka och tro att du har påverkat dem. ”

Jemma Entwistle, UCFB examen och kvinnlig utvecklingschef på Manchester United Foundation

moduler

Våra MSc-fotbollscoaching- och analysmoduler har utvecklats för att ge dig den bästa förberedelsen för en ledarskapskarriär inom fotbollsindustrin.

Semester ett

 • Fotbollscoachingsprocessen
 • Coaching: Från filosofi till praktik
 • Tillämpad fotbollsmatchanalys
 • Fotbollskonsultprojekt

Semester två

 • Fotbollsstatistik och dataanalys
 • Fotbollskonsultprojekt
 • Analys av fotbollsträningspraxis
 • Avhandling och forskningsmetoder

Ingångskrav

Sökande har normalt en klassificering 2: 1 i en sportrelaterad examen. Sökande som har en idrottsrelaterad examenklassificering på 2: 2 eller lägre eller, en icke-idrottsrelaterad examen eller betydande yrkeserfarenhet kommer att övervägas från fall till fall och kan behöva lämna in en portfolio med bevis för att demonstrera sport coaching och / eller erfarenhet av sportledning.

Alla sökande kommer att intervjuas. Erkännande av tidigare lärande Studenter med relevant tidigare studie på forskarnivå eller med lång erfarenhet kan anses vara berättigade till erkännande av tidigare lärande.

Anmälningsförfaranden potentiella studenter kan kontakta kursledaren för ytterligare information om kursen och vägledning om deras lämplighet för kursen. Ansökningar om online och post accepteras, där kandidater som visar en lämplig akademisk och erfarenhetsprofil kommer att bli inbjudna till en intervju.

Vissa kandidater kan vara skyldiga att tillhandahålla en coachning eller förvaltningsportfölj och / eller slutföra en kort uppgift i ett relevant ämnesområde för att visa en lämplig nivå av akademiskt skrivande.

Sökande från icke-majoritets engelsktalande länder kommer att uppmanas att få en engelska kvalifikation som testar talar, lyssnar, läser och skriver och kommer att uppmanas att uppnå en total IELTS-poäng på 6,0 (minst 5,5 i varje avsnitt) eller erkänt motsvarande.

Kursen skulle vara idealisk för studenter som utexaminerats från BA (Hons) Fotbollscoaching & Management och BA (Hons) Sportföretag & Coaching.

Internationella studenter

GIS kan för närvarande inte sponsra icke-EU-studentvisum.

Du behöver inte visum för att studera i Storbritannien om:

 • Du är en brittisk medborgare
 • Du är medborgare i ett europeiskt ekonomiskt samarbetsområde (EEA) eller Schweiz
 • Du har ett visum för att stanna i Storbritannien för ett annat syfte som gör att du kan studera

Om du fortfarande är osäker på om du behöver visum för att studera i Storbritannien eller för mer information, vänligen kontakta compliance @ UCFB .com. Du kan också studera en av våra online-magisterexamen.

Inträdes- / urvalskriterier

 • Stark kunskap inom idrottscoaching eller sportledning som är lämplig för akademiskt arbete på masternivå
 • Bevis på engagemang med professionell och akademisk litteratur / publikationer som är relevanta för CPD
 • Förmåga att hantera självlärande och yrkesmässiga uppgifter när det är tillämpligt
 • Innehåller FA Level 2 Coaching Certificate
 • Bevis på förmåga att hantera arbete självständigt
 • Bevisad rekord för hantering av komplexa och tvärvetenskapliga frågor som är relevanta för deras valda ämnesområde

Hur man ansöker

För att ansöka om detta program, vänligen fyll i ansökningsformuläret och returnera sedan det ifyllda formuläret och relevanta dokument enligt instruktionerna till mastersenquiries @ UCFB .com .

Karriärmöjligheter

Karriärmöjligheterna inkluderar mycket eftertraktade karriärer inom ett professionellt och semi-professionellt fotbollslag som en coaching, match- och prestationsanalytiker eller operationschef på multidisciplinära team.

82% av magisterexamen arbetar inom fotbolls- och sportbranschen inom sex månader efter examen.

Senast uppdaterad Sep 2020

Om skolan

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in ... Läs mer

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Läs mindre
manchester , Wembley , london , Burnley + 3 Mer Mindre