Read the Official Description

MSc Global Accounting

MSc Global Accounting ger en forskarutbildning med starkt fokus på anställbarhet. Det är idealiskt för studenter med numerisk bakgrund som har intresse av att utveckla djup specialkunskaper och kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av global redovisning, och särskilt vilka som vill fortsätta, avancera eller byta till en karriär i global redovisning .

Befälhavarens program är utformat så att du kan slutföra din kurs inom en 12 månadersperiod. Du kommer att utveckla en bred förståelse av de viktigaste begreppen i global redovisning med ett strategiskt perspektiv i ett globalt sammanhang. Business School är stolt över djupet och praktisk relevans av den kunskap som levereras på programmet av akademiker med praktisk erfarenhet för att se till att forskning rapporteras med en relevant verklig applikation. Du kommer att tillämpa teoretiska begrepp och redovisning och finansiering modeller till verkliga fallstudier, i en online-miljö. Programmet ger de intellektuella underlag som krävs för en karriär i en snabbt föränderlig arbetsmiljö, ett strikt tillvägagångssätt för självmedvetenhet och personlig utveckling och en betydande exponering för arbetsvärlden och dess nuvarande krav.

Kursen erbjuder utveckling av djup intellektuell och professionell kunskap om företagsekonomisk förvaltning som omfattas av en rad moduler som omfattar styrning, socialt ansvar, riskhantering, bankreglering, företagsrapportering, ekonomi och resultathantering. Denna uppsättning ämnesområden gör att du kan ta upp eller vidare dina yrkeskvalifikationer samt dina akademiska kvalifikationer. Dessutom kommer du att få värdefull erfarenhet av forskning inom ditt specialområde genom att slutföra en avhandling, även presentation, kommunikation, lagarbete och kritiska problemlösningsförmåga.

Kurskrav

  • 2,2 eller högre från en brittisk kandidatexamen i ett numeriskt område (t.ex. redovisning, finans eller företag med bokföring eller ekonomi)
  • Studerande som har uppnått full examen kvalificerad status från ett professionellt bokföringsorgan är också berättigade. Till exempel;
    • ACCA / CIMA-dokument: Helt granskad kvalificerad (alla 14 papper slutförda)

avgifter

September 2019

London:

  • £ 8.750 (UK / EU) £ 13.550 (INT)
  • Deposition - £ 250
Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by The University of Law Business School »

Last updated January 14, 2019
Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 år
Heltid
Pris
13,550 GBP
September 2019
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum