MSc Global Accounting

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Global Accounting

MSc Global Accounting kursen är utformad för dem som vill utveckla sin förståelse för redovisning i ett globalt sammanhang. Med ett starkt fokus på anställbarhet riktar sig detta program till studenter som har en numerisk bakgrund och vill gå vidare eller byta till en karriär inom området.

Programmet ger specialistkunskaper för att bli en kompetent och effektiv företagsekonomisk redovisning, så att du kan gå utöver dina grundläggande färdigheter och färdigheter. Studenter har dessutom chansen att arbeta med professionella organ och arbetsgivare, liksom att bedriva entreprenörsverksamhet, för att ytterligare stärka anställbarheten efter examen.

119857_MScGlobalAccounting.jpg

Ackrediteringar och rankningar

Juridiska högskolan är Storbritanniens längsta etablerade specialistleverantör av juridisk utbildning med en anställbarhet på 97% *. Detta institut har över 100 års erfarenhet av att stödja studenter för att bygga framgångsrika karriärer.

* 97% av heltidsanställda LPC-studenter som utexaminerades under sommaren 2014 och 2015 var anställda inom nio månader.

Vem är programmet för?

Denna kurs är perfekt för dem som vill utveckla sin kunskap om affärer och bli en framgångsrik redovisningspersonal. Programmet ger dig en fördjupad kunskap om alla viktiga aspekter av redovisning tillsammans med ett strategiskt perspektiv i ett globalt sammanhang.

Varför GISMA?

 • En butikshögskola - skräddarsydd strategi för studenter
 • I samarbete med University of Law, en 150-årig institution. Det är en av Storbritanniens längst etablerade specialleverantörer av juridisk utbildning.
 • Internationell studentkohort med över 40 nationaliteter representerade
 • Stipendier och flexibla betalningsplaner tillgängliga
 • Perfekt centrum i Berlin
 • Gratis tyska klasser
 • Program undervisade 100% på engelska

Varför Tyskland?

 1. Tyskland har den 2: a bästa arbetslösheten i EU, 3,4% *
 2. 4: a Bästa Graduate Startlön på £ 40.650 i Europa, med en växande ekonomi **
 3. Tyskland är det mest populära alternativet för internationella studenter som vill studera i Europa. Det är erkänt för sin högkvalitativa utbildning och du kan uppleva detta med GISMA ***.
 4. Berlin, Tysklands huvudstad är Europas startkapitalkapital
 5. Berlin är den näst största staden i EU och har en blomstrande affärsscen som erbjuder en rad olika arbetsmöjligheter för unga yrkesverksamma och akademiker.

Tyskland är känt för sin rika historia inom kultur och konst och erbjuder studenter en berikande internationell erfarenhet samtidigt som de kombinerar världsklass utbildning från våra globalt rankade partnerinstitutioner.

* Statista

** Business Insider

*** Enligt statistik och data från ICEF-bildskärmen.

Hur lär du dig?

MSc Global Accounting kursen levereras på ett interaktivt sätt med ett verkligt fokus, för att förbereda studenterna för den ständigt föränderliga näringslivet efter att de har examen. Förutom traditionellt ansikte mot ansikte inom klassrummet kommer du att få kärnhandböcker och olika läsmaterial.

Studenterna kommer också ha tillgång till en mängd online-faciliteter från Financial Times och andra yrkesorganisationer. Dessa resurser ger en rad bransch- och affärsbaserade material som representerar redovisning av levnadsredovisning och finansiella ändringar och analysrapporter. Kontinuerlig tillgång till dessa artiklar säkerställer att våra studenter är aktuella med dagens snabba finansindustri och därför förberett professionellt för fältet.

Programmet ger specialistkunskaper för att bli en kompetent och effektiv företagsekonomisk redovisning, så att du kan gå utöver dina grundläggande färdigheter och färdigheter. Studenter har dessutom chansen att arbeta med professionella organ och arbetsgivare, liksom att bedriva entreprenörsverksamhet, för att ytterligare stärka anställbarheten efter examen.

Karriärriktning

Att få en mästare i global redovisning kan öppna dörren för många ekonomiska och affärsrörelser. Efter avslutad kurs kan potentiella fält för studenter inkludera affärsanalys, ekonomisk ledning, redovisning och andra ledande befattningar inom ett större affärssammanhang. Studenter som examen från denna examen kan också överväga professionella redovisningskvalifikationer, en MBA eller doktorsexamen.

Flexibla betalningar

GISMA erbjuder flexibla betalningsplaner som gör att du kan sprida kostnaderna för programavgifterna över tre avdrag.

Dessutom kan du välja månatliga avbetalningar. Rabatter är tillgängliga. En insättning på € 2.000,00 krävs för att starta.

moduler

Kärnmodulerna innefattar:

 • Företagsekonomi
 • Företagsrapportering
 • Strategisk Management Accounting
 • Forskningsmetoder, professionell utveckling och avhandling / projekt

Valfria ämnen är:

 • Bolagsstyrning och socialt ansvar
 • Sammanslagningar och förvärv
 • Global revision och försäkring

Kurskrav

 • 2: 2 eller högre från en brittisk kandidatexamen inom ett numeriskt område (t.ex. redovisning, ekonomi eller företag med redovisning eller finans osv.).
 • Internationella krav - en engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.
 • Studerande som är helt ACCA-examen kvalificerade (alla 14 uppsatser kompletteras) krävs bara för att komplettera modulen Corporate Governance and Social Responsibility utöver avhandlingen.
 • Om du tidigare har studerat en kvalifikation eller en eller flera moduler inom en kvalifikation som du tror kan betraktas som ett undantag, finns också en icke-standardiserad ansökningsväg. Vänligen kontakta vårt inflytande team för ytterligare information.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data ... Läs mer

GISMA was proud to announce its partnership with ULaw in 2017. As a result of this cooperation, GISMA is able to offer a range of postgraduate programmes including human resources, marketing and data management. The GISMA ULaw campus is based in the German capital of Berlin. All of our programmes are taught in English so that students from across the globe have the opportunity to come and study with us. Läs mindre