MSc Hållbarhet och anpassning i byggnadsmiljön

Allmänt

Programbeskrivning

Mästare i miljöbyggnad

Klimatförändringar utgör två viktiga utmaningar för modern arkitektur: Hur kan byggnader hållas hållbara och hur kan de utformas för att ta hänsyn till klimatförändringarnas effekter? Denna magisterexamen möter dessa utmaningar genom en unik kombination av akademisk studie med praktiskt praktisk arbete, vilket ger dig den kunskap, färdigheter och erfarenhet du behöver för att utveckla en miljökarriär inom byggnadsmiljöområdet.

Kursen använder begreppen hållbarhet och anpassningstransformation för att skapa en förståelse för den byggda miljön på samhället och enskilda byggnader. Huvudbyggnadsfrågor som omfattas av kursen är: energihantering och design med låg energi, hållbart material, miljöprestation och energiförsörjning. Eleverna kan vidare satsa på stadsdesign, samhällen, ekologi, vatten, ekologisk sanitet, politik och ekonomi.

Hur lärs kursen?

Vårt MSc-program lärs antingen genom distansutbildning eller genom bostadshus i en av de mest fantasifulla miljöbyggnaderna i Storbritannien, eller i en blandning av de två.

Vilken kvalifikation kommer du att få?

Framgångsrikt genomförande av programmet MSc Hållbarhet och anpassning i byggnadsmiljön vid Centre for Alternative Technology leder till UEL: s civilingenjörsexamen.

Modulerna inkluderar

 • Hållbarhet och anpassningskoncept och planering
 • Ekosystemtjänster, markanvändning och vatten- och avfallshantering
 • Anpassning Transformation Politik och ekonomi
 • Städer och Gemenskaper
 • Energiflöden i byggnader - Delar A och B
 • Energiförsörjning (förnybar energi)
 • Bygga prestationsbedömning och utvärdering
 • Hållbara material i byggnadsmiljön
 • Byggmiljö tillämpat projekt eller byggmiljö praktikbaserat projekt

Varför studera hos CAT?

Att studera på Centre for Alternative Technology (CAT) är en verkligt unik upplevelse. CAT har under de senaste 40 åren varit i framkant av miljörörelsen, banbrytande levande och förnyelsebar teknik. På forskarskolan i GSE-studien drar studenterna av vår omfattande praktiska och akademiska kunskaper och examinerar med de kunskaper som krävs för att bli ledande aktörer inom hållbarhetssektorn. Läs mer om våra anläggningar här: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

Praktiskt lärande

Vid CAT, praktiskt lärande sker sida vid sida med akademisk studie. Inlärningsveckor på bostadsområdet lärs vid Centre for Alternative Technology (CAT), en inspirerande lärmiljö. CAT är ett levande laboratorium för praktiska, hållbara lösningar. Det ligger i ett avbrutet skifferbrott på kanten av Snowdonia National Park. Den innehåller några av de mest innovativa och välrenommerade miljömedvetna byggnaderna i landet, liksom ett av de mest varierade olika installerade förnybara teknologierna, på platsvatten och avloppsrening, hållbart förvaltat skog och ekologiska trädgårdar.

Flexibilitet

Det är en flexibel examen, lärd i block som tas antingen med en intensiv vistelse på fem eller sex nätter i mitten eller vid distansutbildning. MSc-studenter är fritt att välja mellan dessa undervisningslägen för varje modul. Det finns ett val av moduler, som tas över ett år eller två - vilket innebär att graden kan vara deltid. Det är en magisterexamen som är utformad för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen samtidigt som du mäter snyggt med trycket i moderna yrkes- och familjeliv.

Immersiv inlärningsmiljö

Valfria bostadsmodulveckor inkluderar föreläsningar, seminarier, grupparbete och praktik. Tillämpat arbete tenderar att dominera senare i veckan när vi har lagt den teoretiska grunden. Dessa modulveckor ger en verkligt nedsänkt miljö för att undkomma det dagliga livet och tillämpa dig själv på ny lärande. Många framstående experter ger gästföreläsningar eller håller seminarier under dessa moduler, eftersom det är en kurs som syftar till att dra nytta av kompetensen och lärandet av hela miljösektorn.

Är det här kursen för dig?

Om du vill besöka en övernattning under en modul där du kan delta i föreläsningar och workshops och träffa personal och studenter, vänligen kom till en av våra öppettider:

 • Fredag ​​19 maj 2017 10:45 - 16:30
 • Fredag ​​23 juni 2017 10:45 - 16:30
 • Lördag 15 Juli 2017 10:45 - 16:30

För att boka vänligen kontakta Shereen Soliman: study@cat.org.uk

Hållbarhet och anpassning i byggnadsmiljön: Inkomstkrav

Hållbarheten och anpassningen i kurser inom byggnadsmiljön är avsedda att tillgodose ett brett spektrum av intressen. För godkännande på programmet gäller följande krav:

Kandidatexamen.

Studenter som inte har formella kvalifikationer men som kan visa att de har fått lämplig kunskap och färdigheter som motsvarar examensstandarden och att de kommer att dra nytta av och bidra till programmet, kan accepteras. Studenter kan antas med avancerad stående genom erkännande av kredit eller ackreditering av erfarenhets eller certifierat lärande enligt University of East London ackreditering av (Experiential) Learning (A (E) L) politik.

En student får tillträde till ett program med avancerad ställning, med upp till hälften av krediterna i samband med priset uppnås genom ackrediterat erfarenhetslärande, eller upp två tredjedelar genom ackrediterat certifierat lärande. (Om en kombination av erfarenhets- och certifierat lärande är inblandat upp till hälften av krediterna för tilldelningen kan uppnås genom ackrediterat erfarenhetslärande med ytterligare krediter uppnås genom ackrediterad certifierad inlärning upp till högst två tredjedelar av krediterna för tilldelningen ).

Studenter som ansöker om att komma in i etapperna i programmet kan komma in genom normala ackreditering av erfarenhetsundervisning (AEL) eller ackreditering av certifierade lärande (ACL) processer, eller genom ett godkänt artikulationsavtal. Därför måste sådana sökande kunna visa och bevisa att de har de lärandemål som anges i de moduler för vilka de söker undantag.

University of East London och CAT är starkt engagerade i att utöka deltagandet och lika möjligheter för alla.

För sökande vars första språk inte är engelska, krävs IELTS 6,5 (eller motsvarande).

Undervisningsavgifter 2017

 • Storbritannien / EEA-studenter £ 6 250 *
 • Internationella studenter - £ 7,500 *

Boende / Mat / Serviceavgifter: £ 200 - £ 250 * per modul närvaro vecka på plats

Examensarbete dagar (2 dagar närvaro på plats) 100 £ *

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... Läs mer

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Läs mindre