MSc i finans

Allmänt

Programbeskrivning

guoj

Inledning

Studie i DCU Business School - AACSB ackrediterad i 2016, sätta den i topp 5% av handelshögskolor i världen.

Denna ettåriga magisterprogrammet är utformad för att producera den typ av yrkesverksamma inom störst efterfrågan i finansbranschen. Det gör man genom att främja analytisk och beslutsfattande färdigheter och hjälpa dig att bygga en uppsättning av rigorösa kompetens i finansiella ämnen. Du kommer att utsättas för förstklassig specialistutbildning i finansiella ämnen, utveckla dina kvantitativa kunskaper, och har möjlighet att lära sig de senaste ekonometri och dataanalystekniker, som blir oerhört viktigt för en framgångsrik karriär inom finansbranschen.

RS6

Vem är berättigad?

För att ansöka om detta program måste du ha en examen (eller internationella motsvarande) i en affärsrelaterade disciplin inklusive ekonomi: eller en examen (eller internationella motsvarande) i en disciplin, annat än företag, som har en hög analytisk och kvantitativ innehålls , såsom matematik, statistik, databehandling eller teknik: eller en examen (eller internationella motsvarande) i något ämne och lämpliga bevis för höga analytiska och kvantitativa resonemang färdigheter, vilket framgår av t ex en GMAT, GRE poäng i topp 20% område eller en hög kvalitet i slutbetyg matte Kandidater vars första språket inte är engelska kommer att krävas för att lämna bevis på en engelska kvalifikationer. För mer information om behörighet kontakta vår hemsida.

Val av Majors

Capital Markets - som syftar till att utrusta de studerande för utmanande men givande karriärer i spetsen för den finansiella industrin, särskilt inom investment banking, kapitalförvaltning och corporate finance. Det gör man genom att främja analytisk och beslutsfattande färdigheter och hjälpa eleverna att bygga en uppsättning av rigorösa kompetens i finansiella ämnen. Studenter som väljer denna ström av programmet kommer att utsättas för förstklassig specialistutbildning i investeringsanalys och treasury och kapitalförvaltning; Riskhantering - som syftar till att producera akademiker som kan ta på den krävande rollen som riskhanterare och skapa värde för sina företag genom att främja och praktisera en kultur av riskmedvetenhet och effektiv risktagande. Detta är en typ av professionell stora och snabbt växande efterfrågan inom finansbranschen. Studenter som väljer denna ström av programmet kommer att utsättas för förstklassig specialistutbildning i riskmodeller och kapitalhantering och de senaste rönen i företagsövergripande riskhanteringen. Innehållet i denna ström struktur och kurs är utformad för att förbereda de studerande för FRM (Financial Risk Manager) GARP undersökning.

Energy Finance - bygger på vår erkända kompetens inom detta område, bland annat genom att vara det första universitetet i Irland för att erbjuda en MSc i hållbar energi Finance. Utexaminerade kommer att kunna visa ett brett urval av expertis inom energifinansbranschen, en bransch av snabb expansion internationellt. Ämnen inkluderar modellering energiprisrisken, Energimarknads riskhantering och en hållbar finans energi.

Struktur

Civilingenjör i finans är utformad för att fyllas i på ett kalenderår heltidsstudier. Den består av två (heltid) lärde terminer, följt av ett praktiskt projekt, som genomfördes mellan maj och början av september.

Nästa Ingången för detta program kommer att vara September 2017.

DCU erbjuder ett antal stipendier för internationella studenter varje år. För att vara berättigad att ansöka om ett stipendium från DCU måste du först ansöka till och ta emot ett erbjudande om en DCU Masters program.

Ansök online för September 2017 inträde på www.pac.ie/dcu hjälp av PAC-koden DC511

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Läs mer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Läs mindre