MSc Information Technology Management

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Översikt

Projektutveckling (programvaruprodukt) är en komplex uppgift som ofta involverar ett stort antal specialister inom olika kunskapsområden. Målet för en IT-chef är att genomföra ett högkvalitativt projekt i tid och inom den planerade budgeten. För att kunna implementera det effektivt måste en IT-chef vara redo att lösa uppgifter för relaterade områden, allt från rätt rekrytering av specialister till teamet och att sätta mål till dem, till schemaläggning av genomförandet av varje steg, effektiv fördelning av resurser och analys av resultat.

Som en del av masterstudiet Information Technology Management, kommer eleverna att få praktiska färdigheter i att arbeta med moderna verktyg för att planera och fördela resurser, probleminställningsmetoder och dataanalysverktyg för att fatta optimala beslut. Ett särdrag i detta masterprogram är att studenterna från och med de första dagarna av utbildningen kommer att vara involverade i arbetet med mjukvaruutvecklingsteamet under ledning av en handledare - en specialist inom IT-hantering.131090_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Förväg / Unsplash

Programinnehåll

Huvudområden: IT-projektledning, Systemteknik, Riskhantering i IT-projekt, Riskanalys i IT-projekt, Programvaruutveckling inom IT-hantering, Big Data Technologies.

Våra möjligheter

Southern Federal University är ett distribuerat universitet som ligger i två städer: Rostov vid Don och Taganrog. Sedan 1952 har alla ingenjörsutbildningsområden koncentrerats i Taganrog. Anställda vid universitetet bedriver inte bara vetenskaplig och forskningsverksamhet utan är också chefer eller anställda i organisationer som specialiserar sig på utveckling av programvara och hårdvara. Taganrog rankas först i Ryssland när det gäller antalet IT-företag per capita. Kandidater från det Southern Federal University arbetar i de största IT-företagen i världen, vilket gör att vi kan ha information om de aktuella behoven och kraven för global verksamhet för examen.

utsikterna

För närvarande är IT-Manager det mest populära och ett av de mest intressanta yrkena i världen. Det är en sådan typ av yrke där du kan utvecklas oändligt, där lönenivån beror på projektets omfattning och därmed dina färdigheter och förmågor inom olika kunskapsområden.

Krav

Om du är intresserad av att studera för detta masterprogram måste du ha en kandidatexamen eller magisterexamen i IT-teknik eller relaterad teknik. Engelska språkkunskaper måste vara minst B2. Erfarenhet från IT-företag är välkommen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

With origins dating back to 1915, Southern Federal University (SFedU) is the largest scientific and educational centre in the south of Russia. SFedU traces its roots to the Royal University of Warsaw, ... Läs mer

With origins dating back to 1915, Southern Federal University (SFedU) is the largest scientific and educational centre in the south of Russia. SFedU traces its roots to the Royal University of Warsaw, which has moved to the south of Russia during the Great War. Läs mindre
Rostov-on-Don , Taganrog + 1 Mer Mindre