Read the Official Description

Nyckelinformation

 • Varaktighet: 1 års heltid,
 • Startdatum: september 2019
 • Ansök av: 1 augusti (internationell), 1 september (UK / EU)

Kursen fokuserar på teman:

 • hållbarhet
 • etik
 • företags- och socialt ansvar.

Du får en grundlig grund i ansökan och kritisk utvärdering av ledningsredovisning och regler och innehåll i internationella redovisningsstandarder.

Du utvecklar också de administrativa och tekniska analytiska färdigheter som krävs av arbetsgivare inom privata, offentliga och ideella sektorer.

Heltid och deltid studie

Välj att studera kursen heltid eller deltid, för att passa runt ditt arbete och familjeliv. Moduler för heltidskursen anges nedan.

För detaljer om deltidskursen , kontakta oss på bmec@sussex.ac.uk

Hur ska jag studera?

Du kommer att studera kärnmoduler och alternativ under hösten och våren. På vår- och sommarvillkoren arbetar du på en forskningsbaserad avhandling. En forskningsmetodsmodul löper under hela året.

Bedömning sker genom kurser, uppsatser, grupp- och individuella rapporter och presentationer. Det finns också osynliga undersökningar.

moduler

Dessa moduler löper under läsåret 2018/19. Vi planerar även att erbjuda dem i framtida akademiska år. De kan bli otillgängliga på grund av tillgänglighet, studentbehov eller uppdateringar till vår läroplan. Vi ska se till att våra sökande känner till sådana ändringar av moduler så snart som möjligt.

Kärnmoduler

Kärnmoduler tas av alla elever på kursen. De ger dig en solid grund i ditt valda ämne och förbereder dig för att utforska de ämnen som intresserar dig mest.

alternativ

Utöver dina kärnmoduler kan du välja alternativ för att bredda dina horisonter och skräddarsy din kurs till dina intressen.

Hur mycket kostar det?

avgifter

 • UK / EU-studenter: 11.450 £ per år
 • Kanalöarna och Isle of Man studenter: 11.450 £ per år
 • Internationella studenter: £ 20 750 per år

Observera att dina avgifter kan bli föremål för en ökning på årsbasis.

Levnadskostnader

Ta reda på typiska levnadskostnader för studier på Sussex

Hur kan jag finansiera min kurs?

Postgraduate Masters lån

Du kan låna upp till £ 10 609 för att hjälpa till med avgifter och levnadskostnader om din kurs börjar den 1 augusti 2018. Lån är tillgängliga från Student Loans Company om du är från Storbritannien eller om du är en EU-medborgare som studerar för en mästare.

Läs mer om Postgraduate Masters Loans

stipendier

Vårt mål är att se till att varje student som vill studera hos oss kan trots finansiella hinder, så att vi fortsätter att attrahera begåvade och unika individer.

Karriärer

Kursen öppnar en rad karriärmöjligheter inom global företagsledning, managementkonsult och internationell redovisning samt med stora internationella finansiella organ som Världshandelsorganisationen eller Världsbanken.

Några av våra nyutexaminerade har pågått i företagsekonomi och ekonomistyrning som finansiella analytiker eller kontrollanter med företag som Aviva och BMW, eller som konsulter för en rad internationella och nationella partnerskap.

Andra har tagit upp ledande befattningar inom den offentliga sektorn i lokal och central. Vissa förföljer doktorandstudier vid andra prestigefyllda universitet.

Graduate destinationer

92% av studenterna från Företagsekonomiska institutionen var på jobbet eller studerade längre sex månader efter examen. Nyligen University of Sussex Business School studenter har gått på jobb bland annat:

 • valutamarknads specialist, Fxprimus
 • revision trainee, BDO
 • finansrådgivare, Citic Capital.

(HESA EPI, Resmål för forskarskollegor för högre utbildning 2017 undersökning)

Program taught in:
Engelska

See 21 more programs offered by University of Sussex Business School »

Last updated November 14, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
20,750 GBP
UK / EU-studenter: 11.450 £ per år / Kanalöarna och Isle of Man studenter: 11.450 £ per år / Internationella studenter: 20 750 £ per år
Deadline
Aug. 1, 2019
International students. 1 September UK/EU students.
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Aug. 1, 2019
International students. 1 September UK/EU students.

Sept. 2019

Location
Application deadline
Aug. 1, 2019
International students. 1 September UK/EU students.
Slutdatum