MSc International Business with Advanced Practice

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

MSc International Business with Advanced Practice syftar till att möjliggöra för studenter att förvärva både makro- och mikrosammanhang i internationellt företag, med tillägg av antingen en praktikplats eller ett tillämpat konsultprojekt. Det är utformat för att göra det möjligt för elever att bygga, utveckla och integrera internationell företagsteori och utveckla färdigheterna för att sedan tillämpa detta i termer av internationell affärspraxis. Elementet Advanced Practice erbjuder eleverna möjlighet att få värdefull erfarenhet av arbetsmiljön.

MSc International Business-scenen består av åtta undervisade moduler och antingen en avhandling eller ett tillämpat forskningsprojekt. Ett framgångsrikt genomförande av de åtta undervisade modulerna gör att du kan förvärva, utveckla och integrera internationell affärsteori samtidigt som du utvecklar färdigheterna för att tillämpa sådana teorier i termer av internationell affärspraxis.

Master's Dissertation-alternativet ger möjlighet att föreställa sig, utforma och tillfredsställande genomföra ett betydande forskningsprojekt inom det breda ämnesområdet internationellt företag, medan alternativet Applied Research Project gör det möjligt för studenter att tillämpa de teoretiska koncept som möts på MSc International Business-programmet och praktisk erfarenhet från avancerat skede till en modern ledningsfråga.

people having a conversation, talking, and smiling after an event in an open lobby

Avancerad praxis

Det obligatoriska elementet Advanced Practice i detta program äger rum efter att du har studerat de undervisade modulerna på magisternivån och gör det möjligt för dig att genomföra en 15-veckors lång praktik, eller ett tillämpat konsultprojekt, som arbetar med en verklig organisation med ett levande affärsproblem. Detta ger dig möjlighet att få erfarenhet av arbetsplatsmiljön och / eller praktisk erfarenhet av de "verkliga världen" -frågor som de som för närvarande är engagerade i internationella affärer.

Stegmodulen Advance Practice är ett utmärkt sätt att implementera ditt lärande och därmed förbättra din anställbarhet. Det ger dig också en förbättrad kunskap om arbetsplatsen som underlättar avslutningen av din avhandling eller tillämpat forskningsprojekt. Observera om du utför praktik kan detta betalas eller obetalda.

Lär ut metoder

Du kommer att undervisas med hjälp av ett brett utbud av undervisningsmetoder i modulerna inklusive föreläsningar och seminarier. Vanligtvis har du 12 timmars kontakttid per vecka. Förutom din tid i klassen förväntas du också delta i cirka 30 timmars självstudietid per vecka.

Du kommer att lära dig av erfarna lärare och akademiker som använder sin erfarenhet för att visa hur teorierna du kommer att lära sig översätter till verkliga internationella affärsscenarier.

Du har tillgång till Blackboard, vår online inlärningsmiljö, där du kan få tillgång till modulresurser och läslistor som hjälper dig att förbereda för lektioner och självstudier.

bedömning

Varje modul bedöms endast med kurser (kan inkludera klasstest).

Karriär och progression

Studenten och arbetsgivarens behov återspeglas i utvecklingen av detta program och bevisas i karriärmålen och vidareutvecklingen av våra akademiker. Bestämmelsens karaktär är sådan att den utrustar individer för sysselsättning i en mängd internationella roller inom den offentliga och privata sektorn och ett antal kandidater lyckas med att få marknadsföring inom sina valda områden eller ändra sina karriärvägar när de lyckats genomföra MSc International Business.

Ett antal kandidater från MSc International Business-programmet har utvecklats för att genomföra doktoranderätt.

Ingångskrav

Sökande måste inneha minst:

 • En 2: 2 (andra klass) examen eller internationellt motsvarande

Under exceptionella omständigheter, om du inte uppfyller behörighetskraven ovan men har betydande och betydande erfarenhetsinlärning, kan du kanske ansöka som en icke-standardiserad sökande.

Alternativt kan du vara berättigad att studera vår utökade MSc International Business med Advanced Practice som integrerar vårt examensbevisprogram för att möjliggöra inträde för studenter som motsvarar en standardexamen (tredje klass, godkänd eller ordinarie). När du har avslutat Pre-Masters Graduate Certificate med ett lägsta totalvärde på 50%, kommer du att garanteras progression till MSc International Business.

Engelska språkkrav

Sökande måste uppfylla våra allmänna inträdeskrav samt uppfylla specifika krav.

Du måste lämna bevis på kompetens på skriftligt och talat engelska (GCSE klass 4 - tidigare grad C - eller motsvarande).

De allmänna inträdeskraven är något av följande:

 • IELTS 6.0 utan bandvärde mindre än 5,5, eller motsvarande
 • HKDSE English Language - Klass 4 totalt med inte mindre än 3 i någon av de fyra underkunskaperna
 • Indian Standard XII English - Minimum 70% (endast i Central Board of Secondary Education (CBSE) eller Indian Certificate in Secondary Education (ICSE))
 • WAEC - C6

Om du inte har de obligatoriska IELTS kan du vara berättigad att studera på våra Pre-Sessional-program.

Om du har IELTS 5.5, med högst en poäng på 5,0, kan du vara berättigad att studera på vårt Pre-Sessional Standard-program.

Om du har IELTS 5.0, med högst en poäng på 4,5, kan du vara berättigad att studera på vårt Pre-Sessional Plus-program.

Studieavgift för 2020/21

 • Storbritannien / EU: 8 150 £

Internationella studenter:

 • London: 18 000 £
 • Birmingham: 16 500 £

Observera att de angivna avgifterna endast är för din undervisning och inte inkluderar kostnaden för några kursböcker som du kan välja att köpa, brevpapper, boende etc. Som studentstudent i Ulster University London och Birmingham har du också tillgång till vår bibliotek på campus och en rad resurser för e-lärande.

De moduler du kommer att studera kan kräva att du köper ytterligare kursböcker för kursen och du bör vara beredd att köpa några extra texter, vi rekommenderar att du tillåter ytterligare £ 300 under din kurs.

Vad betalar min undervisning för?

 • Din undervisning i klassen - detta inkluderar seminarier, föreläsningar och självstudier
 • Tillgång till faciliteter inklusive datorer, Wi-Fi, skrivare, skåp, multitro rum, tyst studieutrymme och sociala områden.
 • Vår bibliotekstjänst - både på campus och en omfattande onlinekatalog över resurser
 • Karriär- och anställbarhetstjänst som ger hjälp med CV, ansökningar och förberedelse av intervjuer genom workshops, drop-ins och 1-2-1 möten
 • ACE-teamet (Academic Community of Excellence) som är här för att stödja dig med dina studier och uppgifter
 • Studenteraktivitetsföreningen (SAA) - som organiserar evenemang på campus, rabatterade sightseeingresor och hjälper studenter att skapa och driva samhällen
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of ... Läs mer

Ulster is a university with a national and international reputation for excellence, innovation and regional engagement. We make a major contribution to the economic, social and cultural development of Northern Ireland and play a key role in attracting inward investment. Our core business activities are teaching and learning, widening access to education, research and innovation and technology and knowledge transfer. Läs mindre
london , birmingham + 1 Mer Mindre