MSc International Hospitality Management

Allmänt

Programbeskrivning

Kursinnehåll

Gästfriheten expanderar globala industrier vilket resulterar i en ökad efterfrågan på skickliga chefer att leda och utveckla internationella organisationer.

Denna kurs ger dig expertis att utföra på en strategisk seniornivå i dessa dynamiska tjänstebranscher. Genom att analysera de stora påverkningarna som påverkar de internationella affärsmiljöerna för gästfrihet får du en djup rotad förståelse av de frågor som för närvarande formar ledningen för branschernas stora företag.

Om du vill komplimentera dina akademiska studier med betydande praktisk erfarenhet, kan du välja sandwich-alternativet och genomföra en utökad arbetsplats. Tidigare studenter har säkrat placeringar med företag som Radisson Hotels och Hilton Hotels & Resorts.

Med ett antal lednings- och marknadsföringsmoduler som erbjuds och i kombination med möjligheten att bedriva ditt forskningsprojekt inom ett område av personligt intresse, kommer du att kunna skräddarsy din kurs till dina karriärambitioner.

Kursfördelar

Denna forskarutbildning är för dig om du vill bygga vidare på eller konvertera din ursprungliga grundutbildning eller yrkeserfarenhet och har önskan att studera internationell gästfrihetsförvaltning på en högre nivå.

Det är utformat för att förbättra din förmåga att fungera effektivt på en strategisk nivå inom offentliga och privata sektorer i den internationella gästfrihetsindustrin eller att inleda ett avancerat forskningsprogram.

Ingångskrav

Krav: Sökande ska antingen ha minst en utbildning i andra klass eller ha motsvarande erfarenhet eller utbildning, normalt inom arbetsmiljön. Alla ansökningar ska stöds av en referens, antingen akademisk eller professionell. Alla sökande ska uppfylla våra krav på universitetets engelska.

IELTS:

IELTS 6.0 med inga färdigheter under 5,5 eller motsvarande kvalifikation. Universitetet ger utmärkt stöd till alla sökande som kan bli skyldiga att genomföra ytterligare engelska språkkurser.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet välkomnar ansökningar från mogna sökande som visar akademisk potential. Vi brukar kräva några bevis på den senaste akademiska studien, till exempel slutförandet av en tillträde, men ny relevant arbetslivserfarenhet kan också övervägas. Observera att för vissa av våra professionella kurser måste alla sökande uppfylla de angivna behörighetskriterierna och i dessa fall kan arbetslivserfarenhet inte övervägas i stället.

Om du vill ansöka via den här rutten bör du se vår universitetserkännande av prior learning-politik.

Observera att alla sökande till vårt universitet är skyldiga att uppfylla vårt standard engelska krav på GCSE-betyg C eller motsvarande, varianter av detta kommer att anges på de individuella kurskraven.

Jobbmöjligheter

Du kommer att ha goda förutsättningar att ta en ledande befattning i en rad internationella gästfrihetsorganisationer. Dessa inkluderar boende, livsmedels- och dryckesleverantörer, kryssnings- och transportoperatörer samt statliga och icke-statliga organisationer som stöder initiativ både regionalt, nationellt och globalt.

  • Mat-och dryckansvarig
  • Hotell chef
  • Marknadsansvarig

Karriärrådgivning

Vårt dedikerade jobb och karriärteam erbjuder expertråd och en mängd resurser som hjälper dig att välja och få anställning. Oavsett om du är i ditt första eller sista år kan du prata med personal från vår karriärkontor som kan ge dig råd från att skriva ett CV för att söka jobb.

Avgifter och finansiering

Storbritannien och EU

Studieavgiften för året för studenter är 5950 £. Det belopp du betalar kan öka varje år för att ta hänsyn till inflationens effekter.

Faciliteter

Bibliotek

Vårt bibliotek är öppet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, varje dag på året, vilket ger dig tillgång till specialböcker och tidskrifter, inlärningsutrymmen, datorer, multimediamöjligheter och uthyrning av mediautrustning. Tiotusentals av våra biblioteks digitala resurser, inklusive e-böcker, ejournals och databaser, kan nås online på en tid och plats för att passa dig.

Headingley Campus

Vår historiska Headingley Campus ligger i 100 hektar stor park med enkel tillgång till Leeds centrum.

Gym och sportanläggningar

Att hålla passformen är lätt vid Leeds Beckett - våra fitness-sviter är lätta att komma till, utrustade med all den senaste tekniken och tillgänglig för alla sportmedlemmar.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Läs mindre
Leeds , UK Online + 1 Mer Mindre