MSc International Hospitality and Tourism Management (med arbetslivserfarenhet)

Allmänt

Programbeskrivning

MSc International Hospitality and Tourism Management

(med arbetserfarenhet)


Kursen är utformad för att förbereda kandidater för ledning och ledande befattningshavare i en komplex och dynamisk industri.

Du bygger en stark teoretisk och praktisk grund genom att studera både affärsmoduler och turism och gästfrihetsmoduler.

Du lär dig att ansöka och kritiskt utmana din förståelse av branscherna i praktiska sammanhang, särskilt i arbetsrelaterad inlärningsmodul och under din branschplacering. Du undersöker också kritiskt hållbarheten hos den internationella gästfriheten och turismindustrin. Under hela kursen förbättras dina anställningsförmågor, som kommunikation och teamarbete, vilket är avgörande för snabb karriärutveckling.


Arbetserfarenhet


Placeringsalternativet ger dig ytterligare möjlighet att utveckla dina praktiska färdigheter, antingen i Storbritannien eller utomlands. Vi hjälper dig att få en placering genom att köra anställningsbar workshops och ha dedikerade placeringsteam att stödja dig. Placeringsmöjligheter finns i organisationer som

 • Hilton
 • Marriott
 • Conrad
 • Anantara orter
 • Como orter
 • Gleneagles hotellet
 • Hotelbeds-gruppen
 • Omega Travel
 • Kosmos
 • Besök Peak District och Derbyshire.

Du examinerar med kunskaper och kunskaper för att planera, hantera och marknadsföra produkter, tjänster, företag och destinationer i den internationella gästfriheten och turismindustrin på ett konkurrenskraftigt och hållbart sätt.


Professionellt erkännande


Denna kurs är ackrediterad av Institutet för gästfrihet , den internationella gästfrihetens professionella medlemsorganisation för chefer och ambitiösa chefer. Det är också erkänt av Tourism Management Institute , den professionella organisationen för reseförvaltare för resmål.


Ingångskrav


Normalt en hedersgrad eller erkänd ekvivalent kvalifikation.

Vi välkomnar förfrågningar från dem som har stor erfarenhet av ledning, men som inte har de normala behörighetskraven. Om du inte uppfyller ovanstående kriterier kan du ansöka om Graduate Certificate International Pre-Masters i Business och engelska . Efter att ha genomgått detta diplom erbjuder vi dig automatiskt en plats på en av våra företagsrelaterade magisterexamina.


Arbetslivserfarenhet


Om engelska inte är ditt första språk behöver du ett IELTS 6,5 poäng med minst 6,0 i alla färdigheter eller motsvarande.


Icke-arbetslivserfarenhet


Om engelska inte är ditt första språk behöver du ett IELTS 6.0-poäng med minst 5,5 i alla färdigheter eller motsvarande.


Kärnmodulerna inkluderar

 • Affärs- och förvaltningsstrategi
 • Tillvägagångssätt för turism och gästfrihet företagsledning
 • Företag och entreprenörskap inom turism och gästfrihet
 • Turism planering och utveckling

avgifter


£ 13 250 utan arbetsplatsplacering eller £ 14 750 med arbetsplatsplacering.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate ... Läs mer

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate and research degree level. With more than 31,000 students, we are among the largest universities in the UK. Läs mindre