MSc Security Management

Allmänt

Programbeskrivning

Din kvalifikation inom säkerhetshantering

Varför säkerhetshantering?

Att förstå säkerhetshoten på lokal, nationell och global nivå är nyckeln för ett antal organisationer och arbetsplatser. Ökad användning av teknik i det moderna samhället lämnar en oförberedd verksamhet sårbar, och risken för terroristhändelser måste mildras.

Vår forskarutbildningskurs i säkerhetshantering är utformad för att möta denna utmaning, så att deltagare och organisationer får möjlighet att förstå de frågor som rör säkerhetshantering, bekämpning av terrorism och underrättelse och brottsbekämpning. Lär dig hur olika säkerhetsstrategier designas och implementeras på en praktisk och teoretisk nivå via distansinlärning för att bäst förstå vikten av säkerhetshantering.

Dandelion

  • När: 14 september 2020
  • Var: Levereras online via Liverpool John Moores University
  • Varaktighet: 11-28 månader beroende på den valda rutten

Utbildning i säkerhetshantering från riktiga utövare är viktigt, eftersom det låter dig bäst implementera de strategier du lär dig till verkliga scenarier. Under din forskarutbildning kommer du att använda fallstudier för att hantera ett brett utbud av aktuella säkerhetsfrågor på arbetsplatsen. Upptäck globaliseringens påverkan på säkerhetshantering och säkerhetschefs betydelse för stater och organisationer.

Vem studerar MSc i säkerhetshantering?

Kursen är perfekt för dig som söker eller för närvarande är anställd i en heltidskarriär inom säkerhetshantering, inklusive de väpnade styrkorna, riskhanteringen, privat säkerhet, företagskontinuitetschefer, hemlandssäkerhet, ekonomiska brottsoffiser och mer. Det passar också bra för yrkesverksamma med en mängd erfarenhet inom säkerhetsindustrin som saknar tidigare akademisk examen och som vill förbättra sina karriärmöjligheter genom högre utbildning.

7 tillgängliga moduler

Kursplanen är utformad för att ge en djup inblick i säkerhetshantering och dess roll i förebyggande av global brottslighet, terrorism och penningtvätt.

  • Säkerhetsstudier
  • Säkerhetshantering
  • Internationell ekonomisk brottslighet och säkerhet
  • Terrorism och terrorism
  • Intelligensanalys
  • Samtida frågor inom brott, säkerhet och säkerhet
  • Avhandling om säkerhetshantering

Välj din studienivå

Kursen är tillgänglig på Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma och Master of Science nivå. De som studerar PGCert tar de tre första modulerna, medan PGDip-studenterna tar de sex första modulerna. De som väljer att studera kursen på MSc-nivå har möjlighet att genomföra en avhandling om ett ämne av intresse, vilket gör det möjligt för studenter att delta i ett branschfokuserat forskningsprojekt för att tillämpa sina kunskaper och färdigheter till sina egna karriärsförsöken.

Lär dig online med stöd av branschexperter

Under din studie har du tillgång till fakulteten vid Liverpool John Moores University. Lär dig av erfarna terrorister, akademiker och ämnesexperter, inklusive professor Mick Creedon, Dr Rex Li, Dr Daniel Silverstone och Dr Helen Selby-Fell.

Detta är ett Liverpool John Moores University-program och kvalifikation, med anmälan och leverans administreras av Informa Connect. Kursen undervisas, bedöms, kvalitetssäkras och tilldelas av Liverpool John Moores University.

Om Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute grundades av människor med makt och inflytande som erkände de transformativa effekterna av utbildning och den inverkan som lärande och ambition kan ha på individer, samhällen och samhället. Det var den första sådan institution som grundades i England.

Denna lilla banbrytande rörelse följdes av upprättandet av Liverpool Institute and School of Art och Liverpool Nautical College, och 1900 öppnade Irene Mabel Marsh campus IM Marsh. Dessa organisationer lägger tillsammans grunden för Liverpool John Moores University, en institution som har vuxit och blommat och fortsätter att ge möjligheter för alla.

Idag, med ett livligt samhälle med 25 000 studenter från över 100 länder världen över, 2500 anställda och 250-graders kurser, är Liverpool John Moores University ett av de största, mest dynamiska och framtidsinriktade universiteten i Storbritannien.

Programmet Security Studies levereras av Liverpool Center for Advanced Policing Studies vid Liverpool John Moores University. Universitetet kombinerar professionellt erkända kvalifikationer med innovativa och socialt inriktade kurser. Centrumet har ett enastående rykte för forskning, med akademisk personal som regelbundet bidrar till branschtidskrifter, rådgivande grupper, regeringspolitik, samt att regelbundet offentlig exponering genom press och sända media.

Om Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Grundat 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) har en mängd professionell, praktisk och akademisk erfarenhet. LCAPS använder denna erfarenhet för att bedriva forskning och tillhandahålla utbildning inom områdena polisarbete, brottsförebyggande och allierade säkerhetsyrken.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies samlar forskningsaktiv personal från hela universitetet.

LCAPS: s tvärvetenskapliga utbildningsportfölj utrustar studenter och utövare med de färdigheter de behöver för att svara på de komplexa kraven från samtida polisarbete.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies 'portfölj av utbildade examina expanderar och LCAPS kommer snart att erbjuda en av de mest omfattande portföljerna för akademiska polisprogram.

avgifter

Grad Fram till den 15 maj 2020 Efter den 15 maj 2020
Examensbevis: 3 150 £ / 3 950 US $ 3 495 £ / 4 370 US $
Examensarbete: £ 5 950/7 450 $ 6 595 £ / 8 245 US $
Masters: £ 8 850/11 065 US $ £ 9.795 / 12.245 US $
Senast uppdaterad Apr. 2020

Om skolan

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Läs mindre