MSc Strategisk Innovation Management

Allmänt

Programbeskrivning

Nyckelinformation

 • Längd: 1 år på heltid, 2 år på deltid
 • Startdatum: september 2021
 • Ansök av: 1 augusti (internationell), 1 september (UK / EU)

Firmor som innoverar kommer att överträffa de som inte gör det - och det här MSc utrustar dig med kunskap och färdigheter för att leda och hantera innovation på operativa och strategiska nivåer.

Fokus på ny produkt och serviceutveckling i större organisationer, både inom den privata och offentliga sektorn, utvecklar ett integrerat tillvägagångssätt som kombinerar marknadsförvaltning, tekniska och organisatoriska förändringar samtidigt som man lär sig hur man skapar värde från innovation.

Heltid och deltid studie

Välj att studera kursen heltid eller deltid, för att passa runt ditt arbete och familjeliv. Moduler för heltidskursen anges nedan.

För detaljer om deltidskursen , kontakta oss på bmec@sussex.ac.uk

Hur ska jag studera?

Du kommer att studera kärnmoduler och alternativ under hösten och våren. Du lär dig genom en rad seminarier, föreläsningar och arbetsgivarbaserade projekt. På sommaren genomför du ett 9 000-ordsprojekt.

Du kommer att bedömas genom en kombination av kurs, flera valprov, uppsatser, grupprapporter och en individuell forskningsavhandling.

Utmaning för vetenskap, teknik och innovation

Utveckla nya vetenskapliga, tekniska och innovationspolitiska idéer. Tävla om ett pris för idén med den mest transformativa potentialen. Vår vetenskap, teknik och innovationspolitik utmaning hjälper dig att utveckla kompetens i:

 • presenter
 • kommunikation
 • kritiskt tänkande.

Du kan arbeta själv eller i ett litet lag. I slutet av året lägger du din idé till en panel av experter från industrin och en levande publik.

Utmaningen är valfri. Det är utformat för att berika dina akademiska studier och ger dig möjlighet att tillämpa kunskaper från kursen. Det kommer också att låta dig utforska uppsats och avhandling ämnen.

moduler

Dessa moduler löper under läsåret 2018/19. Vi planerar även att erbjuda dem i framtida akademiska år. De kan bli otillgängliga på grund av tillgänglighet, studentbehov eller uppdateringar till vår läroplan. Vi ska se till att våra sökande känner till sådana ändringar av moduler så snart som möjligt.

Kärnmoduler

Kärnmoduler tas av alla elever på kursen. De ger dig en solid grund i ditt valda ämne och förbereder dig för att utforska de ämnen som intresserar dig mest.

alternativ

Utöver dina kärnmoduler kan du välja alternativ för att bredda dina horisonter och skräddarsy din kurs till dina intressen.

Hur mycket kostar det?

avgifter

 • UK / EU-studenter: 11.450 £ per år
 • Kanalöarna och Isle of Man studenter: 11.450 £ per år
 • Internationella studenter: £ 20 750 per år

Observera att dina avgifter kan bli föremål för en ökning på årsbasis.

Levnadskostnader

Ta reda på typiska levnadskostnader för studier på Sussex

Hur kan jag finansiera min kurs?

Postgraduate Masters lån

Du kan låna upp till £ 10 609 för att hjälpa till med avgifter och levnadskostnader om din kurs börjar den 1 augusti 2018. Lån är tillgängliga från Student Loans Company om du är från Storbritannien eller om du är en EU-medborgare som studerar för en mästare.

Läs mer om Postgraduate Masters Loans

stipendier

Vårt mål är att se till att varje student som vill studera hos oss kan trots finansiella hinder, så att vi fortsätter att attrahera begåvade och unika individer.

Karriärer

Du kommer att utbilda dig med en uppsättning överförbara färdigheter som är direkt relevanta för en rad olika yrken. I synnerhet skapar vår MSc möjligheter för dig att arbeta i:

 • förvaltningskonsult
 • produkt och serviceutveckling
 • affärs- och teknikanalys
 • entreprenörskap och ny satsning skapande och tillväxt
 • projekt eller teknikledning
 • globala affärer
 • FoU och innovationshantering
 • generell ledning i stora multinationella organisationer
 • projektbaserade organisationer inom den privata och offentliga sektorn.

Våra akademiker har arbetat med en rad arbetsgivare inklusive American Express Technologies, Arthur D. Little, Atkins, Balfour Beatty, BP Ventures, BT, Pfizer och Proctor & Gamble.

Våra kandidater har gått i karriär i ledande företag, konsultföretag, regering, internationella organisationer och tankar, samt akademi. Andra har satt upp egna företag eller anslutit sig till nya företag som entreprenörer.

Graduate destinationer

92% av studenterna från Science Policy Research Unit (SPRU) var på jobbet eller studerade längre sex månader efter examen. Nyligen University of Sussex Business School studenter har gått på jobb bland annat:

 • katalysator lagmedlem, Sussex Innovation Center
 • framsynsforskare, Nesta
 • Innovation Studio Officer, The Arts University, Bournemouth.

(HESA EPI, Resmål för forskarskollegor för högre utbildning 2017 undersökning)

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Busin ... Läs mer

At the University of Sussex Business School we seek to address some of the key challenges facing the modern world, from climate change to the evolving world of work. We are Top 10 in the UK for Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2020) Läs mindre