MSc-affär med ekonomistyrning

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Startdatum: september, januari, maj

Studieavgift (2019/20): Storbritannien / EU: 9 000 £ Internationellt: 15 000 £

Att arbeta i en stor, modern, internationell organisation, ett medelstort företag eller till och med ett litet startföretag kräver en rad affärsmöjligheter. De mest värdefulla medarbetarna är de som inte bara har en bra kunskap och förståelse för de olika delarna av ett företag, men de som är snabba elever och lagspelare med ledarskapspotential. MSc Business med Financial Management programmet kommer att ge studenterna både den allmänna affärsinformationen och förståelsen samt de personliga färdigheter som behövs för en mängd olika roller.

Programmet har utvecklats för nyutexaminerade i icke-affärsdiscipliner som ville lägga till en affärsdimension för sin grundutbildningsspecialism och som sådan har varit en mycket populär kurs. För att lyckas i detta program behöver du entusiasm, engagemang och en vilja att inte bara arbeta hårt, men lära sig nya sätt att tänka på. Vi förväntar oss också att du ska visa initiativ och kunna arbeta självständigt.

Programmet är utformat kring en uppsättning moduler som är gemensamma för alla Pathways . Dessa moduler täcker allmänna affärsfunktioner, strategisk ledning och organisationsanalys. Dessa moduler leder dig också till att uppnå de generiska doktorandmålen för strategisk medvetenhet, utveckla ledarskapspotential och förstå teori och praktik av internationell verksamhet. Under andra terminen får du möjlighet att specialisera dig i Financial Management. I resten av programmet kommer du att slutföra din forskning och skriva upp din avhandling.

Varje elev har en personlig forskningsledare och kommer att bli skyldig att lämna in ett bedömt forskningsförslag innan han / hon går in på själva avhandlingen. Kandidater på programmet har gått med i ett brett spektrum av företag, bland annat utbildningsplaner. Ett betydande antal akademiker har gått tillbaka till jobbet för ett familjeföretag eller ens startade egna företag.

Denna kurs är också tillgänglig som MSc Business med ekonomisk förvaltning med avancerad praxis, som erbjuder praktikmöjlighet, vilket ger dig erfarenheten av arbetsmiljön och ett värdefullt tillfälle att få ditt lärande att träna i praktiken. Praktikperioden kommer att ske mellan din andra och sista terminen, och det kan betala eller obetalda.

Vem skulle den här kursen passa?

Programmet har utvecklats för nyutexaminerade i icke-affärsdiscipliner som ville lägga till en affärsdimension för sin grundutbildningsspecialism.

Standardinmatning

En första examen, motsvarande en 2,2 hederklassificering. Sökande som inte har en sådan akademisk kvalifikation men har stor erfarenhet av att arbeta i en företagsorganisation och / eller har en relevant yrkeskvalificering kommer också att övervägas. Eftersom det finns viss statistik som lärs under programmet borde sökande ha en matematikkvalificering som motsvarar en GCSE-grad B. Plus ett av följande:

  • Internationella / engelska språkkrav:
  • Internationella sökande är skyldiga att ha en av följande engelskspråkiga kvalifikationer med betyg enligt nedan.
  • Ett brittiskt råd internationellt engelska språketestningssystem (IELTS) poäng på 6,5 (eller högre) med en lägsta poäng i varje komponent av läsning, skrivning, lyssnande och tal om 5.5
  • Pearson akademisk poäng på 62 (eller högre) med en lägsta poäng i varje komponent av läsning, skrivning, lyssnande och talande av 51
  • Universitetet accepterar också många andra engelska språkkvalifikationer och om du har några frågor om våra engelska språkkrav, vänligen kontakta International Admissions Office och vi hjälper dig gärna.

Vår Northumbria University London Campus drivs i samarbete med QA Higher Education - en brittisk högskoleutbildare. Alla våra program på Londons campus är validerade av universitetet och undervisas av QA Högskole- och universitetspersonal.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Läs mer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Läs mindre