MSc i MVS - Vin och Spritstyrning

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

"Vin och sprit utgör ett ständigt föränderligt ekosystem, en fragmenterad industri, en komplex men fascinerande. För att få en förståelse för produkten och marknaden är det nödvändigt att ha en solid teknisk bas, men också att kunna bedöma den ekonomiska, ekonomiska , marknadsföring och miljöfrågor, trender, möjligheter och begränsningar. För att möta morgondagens utmaningar måste eleverna ha fått nycklarna, vägledas och sedan utveckla en global vision.

På Kedge Wine & Spirits Academy förlitar vi oss på en erfaren utbildningsteam som har en fin förståelse för de aktuella frågorna, på våra forskare, vårt nätverk, våra starka relationer med de viktigaste aktörerna inom handeln, i Bordeaux och på andra håll, för att förmedla kunskap och utveckla analytiska färdigheter. I våra specialiserade masterstudier arbetar vi med några av de mest kända figurerna inom vin- och spritindustrin, för att se till att pedagogik går hand i hand med expertis, att våra studenter kommer att kunna följa sektorens förändringar. För att forma framtida vinledare är vi engagerade i spetskompetens. "

Jeremy Cukierman, Mästare Vin

Varför välja det här programmet?

Lärande genom att göra

Med den pågående länken mellan studenter, lärare och företag deltar studenter aktivt i egen träning.

Att bli involverad i ett projekt för vin och spritdrycker

  • En heltid 6-månaders praktikplats
  • Ett forskningsprojekt - avhandlingen - behandlar en konkret affärsfråga

Studieturer och besök i vingårdarna

Våra partners nätverk och utbildare

  • Teamet av forskare och föreläsare vid Kedge Wine & Spirits Academy.
  • Mästare av Vin.
  • Nyckel aktörer i branschen.
  • WSET Nivå 2 & 3 med Bordeaux Wine Campus, WSET Godkänd programleverantör i Bordeaux.
  • Internationellt erkända Wine & Spirits-företag välkomnar våra praktikanter.

Ett internationellt program, en global vision

  • Alla kurser undervisas på engelska.
  • Kursmaterial som täcker alla viktiga vinmarknader och vingårdar runt om i världen.

stipendier

Vid KEDGE tror vi starkt att finansieringshänsyn inte bör hindra studenter från att komma åt valet efter eget val.

Vi inser att att ta på examen kräver motivation såväl som personligt och ekonomiskt engagemang. För att hjälpa dig att skapa din egen väg mot din drömkarriär erbjuder skolan en rad stipendier till ambitiösa och begåvade internationella studenter.

Vem kan ansöka om stipendium?

Endast franska studenter som ansöker om vår internationella BBA, vår specialiserade MSc och vår Master i Management Grande Ecole-program är berättigade till dessa stipendier. Utbytesstudenter är inte berättigade till dessa stipendier.

Early Bird Scholarship

Ansökningar mottagna under Early Bird Discount-perioden ges automatiskt 10% rabatt på studieavgiften . För att vara berättigad måste studenten lämna alla nödvändiga dokument för sin ansökan till den 28 februari 2019 på join.kedge.edu.

Medan rabatter på tidig fågel kan ackumuleras med meritbaserade stipendier.

Merit Stipendier

Akademiskt begåvade studenter kan ansöka om meritbaserade stipendier: Achievement Scholarship eller Academic Excellence Scholarship . För att stödja sina ansökningar måste kandidaterna till Merit Scholarships ge ett motivationsutlåtande och bevis på deras akademiska prestationer.

Båda Merit Scholarships är dedikerade till exceptionellt begåvade studenter. Din ansökan kommer att bedömas enligt två kriterier: betyg som erhållits under din intervju med vårt akademiska team och intervjun och akademisk rekord (GPA, GMAT, GRE, etc.).

För att stödja sina ansökningar förväntas studenter ge ett motiveringsutlåtande och eventuella bevis på akademisk kompetens eller utbildningsresultat.

Achievement Scholarship

15% rabatt på studieavgifterna

Academic Excellence Scholarship

20% rabatt på studieavgifterna

De meriterande stipendierna är icke-kumulativa (dvs endast ett merit-stipendium kan beviljas per elev) men kan vara kumulativ med Early Bird Scholarship till 28 februari 2019.

Kristen Hoey Scholarship - ISLI MSc

Detta stipendium är tillgängligt för studenter från USA , med examen från ett universitet i USA , som vill ansluta sig till ISLI MSc-programmet . Detta stipendium delas ut i minnet Kirsten Hoey en talangfull alumnus i ISLI-programmet. Varje år kommer ett utvalt antal amerikanska studenter med utmärkta akademiska dokument att få 50% rabatt på sina studieavgifter . För att vara berättigad ska studenterna skicka in ett motivationsbrev online som kommer att skickas till Kirsten HOEYs familj och MSc program Director.

Kristen Hoey Scholarship kan inte ackumuleras med några andra stipendier.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Läs mer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Läs mindre
bordeaux , Marseille , paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mer Mindre

Ackrediteringar