MSc i redovisning, revision och kontroll - Specialisering i redovisning och kontroll

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Vill du underlätta optimala affärsbeslut genom att se till att alla uppgifter beaktas ordentligt? Befälhavaren specialisering redovisning och kontroll förbereder dig på bästa möjliga sätt för en position som företagskontrollant och erbjuder, beroende på de kurser du valde under din kandidatexamen, tillgång till en Executive Master of Finance och Control program som leder till kvalificering av Certified Controller (på nederländska: Register Controller (RC)).

Från redovisningsprocesshantering och redovisning affärsetik till avancerad beteendemässig ekonomi och ledningskontroll täcker läroplanen för detta applikationsbaserade program alla ämnen som är viktiga för en lyckad kontrollkarriär. Så här ger Erasmus School of Economics dig en solid bakgrund och väl avrundad utbildning.

Är detta det rätta valet för dig?

Vill du veta hur styrning av organisationer kan organiseras mest effektivt? Är din ambition att bidra till sunda ledningsbeslut och uppnå företagsmål? Bokförings- och kontrollprogrammet ger dig en utmärkt förberedelse, både i teori och praktik.

Om du har följande egenskaper, har du ett bra ställe att ansöka om programmet:

  • Du gillar matematik och är bra på det.
  • Din bachelor har gett dig en riktig bakgrund i statistik samt ekonomisk redovisning och rapportering.
  • Dina sociala och kvalitativa färdigheter gör att du kan kommunicera dina resultat tydligt och arbeta i team.
  • Av natur är du nyfiken, analytisk och kritisk.

Varför studera redovisning och kontroll i Rotterdam?

På Erasmus School of Economics befinner du dig i en stad med en av världens största hamnar, ett mångsidigt multietniskt samhälle och en intressant maritradition. I Rotterdam hittar du många företag, både multinationella och mer lokalt inriktade, alla söker högkvalificerade och begåvade människor för att styra sina företag. Behovet av chefsrevisorer, kontrollanter och finansiella specialister är högt. Lägg till vårt stora och aktiva nätverk till de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter du kommer att få från detta program, och du vet att detta är platsen för att starta din karriär.

Vi tror på erfarenhetens kraft. Vi är faktiskt välkända och uppskattade av det av arbetsgivare överallt, och denna praktiska strategi är en av de saker som ger våra redovisningsprogram deras särskiljningsförmåga.

Senast uppdaterad Apr. 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Based in Rotterdam, the economic and logistics centre of Europe, Erasmus School of Economics is one of the world’s leading academic institutions. The school has a long-standing tradition of high-quali ... Läs mer

Based in Rotterdam, the economic and logistics centre of Europe, Erasmus School of Economics is one of the world’s leading academic institutions. The school has a long-standing tradition of high-quality education and research. Läs mindre
Gå till skolans webbplats