MSc i social forskning

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Social Research är en avancerad examen i samhällsvetenskaplig metodik. Det passar de som vill förbereda sig för doktorandforskning eller för dem som vill öka de viktigaste anställningsförmågorna inom områdena kvalitativt fältarbete, kvantitativ datahantering och dataanalys.

Som student på detta program kommer du att dra nytta av ett brett spektrum av expertis från Center for Urban and Community Research, Methods Lab och Department of Sociology.

Baserat i London i ett otroligt kulturellt mångfaldigt område kommer du att ha direkt tillgång till ett av de mest stimulerande fältarbetsområdena genom vilka erfarenheter kommer att förvärvas med "levande sociologi". Denna erfarenhet i kombination med att genomföra en rigorös läroplan innebär att alla studenter efter framgångsrikt slutförande av MSc ska ha förmåga att förbereda, designa, utföra och presentera avancerad social forskning som är lämplig för alla typer av publik.

Under hela examen kommer du att genomföra rigorös utbildning i både kvalitativ och kvantitativ forskningsdesign och teknik.

Viktiga forskningstekniker som omfattas inkluderar:

 • Att genomföra intervjuer
 • Etnografisk forskning
 • Diskursanalys
 • Visuell sociologi
 • Datorassisterad kvalitativ dataanalys
 • Arbeta med kvantitativa jämförande data
 • Multipel regressionsanalys
 • Modellering på flera nivåer
 • Längsgående modellering
 • Strukturell ekvationsmodellering
 • Latent klassanalys

Framåttänkande

Vi uppmuntrar studenter att använda sin MSc-examen som en plattform för forskning på doktorandnivå. Goldsmiths är en del av South East Network for Social Sciences (SeNSS) genom vilken studenter kan ansöka om fullfinansierade ESRC-doktorander.

För dem som vill förfina särskilda forskningsfärdigheter för att bättre förstå grupper och publik, har personalen på programmet många års erfarenhet av att arbeta med välgörenhetsorganisationer, myndigheter och företag inom den privata sektorn, och kan ge råd om forskningstekniker och vidareutbildningskurser för att passa anpassade behov .

Strukturera

Modulens titel Credits
Modellera sociala data 30 poäng
Modellera sociala data II * 30 poäng
Teori, begrepp och metoder för social forskning I * 30 poäng
Teori, begrepp och metoder för social forskning II * 30 poäng
Avhandling 60 poäng

bedömning

Bedömningen består av kurser, utvidgade uppsatser, rapporter, presentationer, praktikbaserade projekt eller uppsatser / loggar, gruppprojekt, reflekterande uppsatser och sedda och osynliga skriftliga tentamina.

122461_photo-1496902526517-c0f2cb8fdb6a.jpgNik MacMillan / Unsplash

Ingångskrav

Du bör ha (eller förvänta dig att bli belönad) med en grundexamen på minst högklassig standard i ett relevant / relaterat ämne.

Du kan också betraktas för vissa program om du inte är examen eller din examen är i ett orelaterat fält, men har relevant erfarenhet och kan visa att du har förmåga att arbeta på forskarnivå.

Valprocess

Som en del av antagningsprocessen kan du erbjudas ett informellt rådgivande möte med programkonvenorn.

Internationella kvalifikationer

Vi accepterar ett brett utbud av internationella kvalifikationer.

Om engelska inte är ditt första språk, behöver du en IELTS-poäng (eller motsvarande engelska kvalifikation) på 6,5 med en 6,5 skriftlig och inget element lägre än 6,0 för att studera detta program. Om du behöver hjälp med ditt engelskspråk erbjuder vi en rad kurser som kan hjälpa dig att förbereda dig för studier på forskarnivå.

Hur man ansöker

Du ansöker direkt till Goldsmiths med vårt onlineapplikationssystem.

Innan du skickar in din ansökan måste du ha:

 • Detaljer om din utbildningshistoria, inklusive datum för alla tentor / bedömningar.
 • En elektronisk kopia av din referens på brevpapper, alternativt e-postadressen till din domare som vi kan begära en referens från. Det är föredraget att du använder en akademisk referens, men i de fall där sökande inte kan tillhandahålla en, är en professionell referens acceptabel.
 • Ett personligt uttalande - detta kan antingen laddas upp som Word-dokument eller PDF eller kompletteras online.
 • Om det finns en elektronisk kopia av ditt utbildningsutskrift (detta är särskilt viktigt om du har studerat utanför Storbritannien, men är inte obligatoriskt).

Du kommer att kunna spara dina framsteg när som helst och återvända till din ansökan genom att logga in med ditt användarnamn / e-postadress och lösenord.

När ska man ansöka

Vi accepterar ansökningar från oktober för studenter som vill börja i september.

Vi uppmanar dig att slutföra din ansökan så tidigt som möjligt, även om du inte har avslutat ditt aktuella studieprogram. Det är mycket vanligt att erbjudas en plats som är villkorad av att du uppnår en viss kvalifikation.

Sena ansökningar kommer endast att övervägas om det finns lediga platser.

Om du ansöker om finansiering kan du bli föremål för en tidigare ansökningsfrist.

Karriärer

Du kommer att få avancerad metodisk kunskap inom samhällsvetenskapen i kombination med praktisk erfarenhet av att arbeta med en rad forskningstekniker och programvara för dataanalys. Denna grundläggning erbjuder en fördelaktig position för att ansöka om doktorandfinansiering eller att flytta till karriärer som kräver avancerad forskningskunskap och kunskap.

Ett antal studenter som har avslutat civilingenjör i social forskning har framgångsrikt skaffat ESRC-finansiering för doktorandstudier, medan andra har gått in i den offentliga och tredje / icke-statliga sektorn såväl som den offentliga tjänstens snabbspår för statlig social forskning.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Läs mer

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Läs mindre