Jämför MSc-program i Akustisk teknik

En kandidatexamen, känd som en MSc, ges en examen till studenter som har fullgjort avancerad utbildning inom sitt valda område. Som andra mastersprogram tar MSc-grader typiskt ett eller två år för att tjäna, kräva skrivning av en avhandling och visa akademikerens specialkunskaper. Vad är en MSc i akustisk teknik? Genom studier av de olika aspekterna av ljudproduktion, kontroll och analys… Läs mer

En kandidatexamen, känd som en MSc, ges en examen till studenter som har fullgjort avancerad utbildning inom sitt valda område. Som andra mastersprogram tar MSc-grader typiskt ett eller två år för att tjäna, kräva skrivning av en avhandling och visa akademikerens specialkunskaper.

Vad är en MSc i akustisk teknik? Genom studier av de olika aspekterna av ljudproduktion, kontroll och analys utvecklar magisterexamen i akustisk teknik en djup kunskap om ljud. Coursework kombinerar vanligtvis teoretisk studie av allmänna fysik och tekniska principer med tekniska projekt som specifikt tillämpar dessa begrepp för ljud och vibrationer. Programdeltagare kan också lära sig hur ljudet beter sig i specifika situationer som är relevanta för teknik, t.ex. i byggnader eller under vatten.

Akademiska akademiker får problemlösningsförmåga som kan vara till hjälp i många aspekter av livet. Dessutom lär de sig att använda teoretisk kunskap för att uppfinna praktiska lösningar och utveckla värdefull expertis som kvalificerar dem för specialiserad karriär.

Den slutliga kostnaden för att få en MSc i akustisk teknik kan variera beroende på program och land. Det är bäst att kontakta skolor av intresse direkt för att lära sig mer om prissättning.

En examen inom akustisk teknik öppnar ofta karriärmöjligheter inom en mängd olika områden. Många akustiska ingenjörer arbetar inom arkitektur och konstruktion och utför uppdrag som dämpning av vibrationer från fordon, akustisk analys på byggnader för att säkerställa att de uppfyller föreskrifter eller utformar konsertsalar för att ge bästa ljud. Andra akustiska proffs kan arbeta för att optimera ljudet i inspelningsstudior, designa inspelnings- och mixningsutrustning eller ge expertis på ultraljudsteknik för medicinska ändamål.

Akustiska ingenjörsprogram finns på tekniska högskolor och universitet runt om i världen. Fjärrprogram kan också vara tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Politecnico di Milano
Milan, Italien +1 Mer

Musik och akustik är ett tvåårigt masterprogram som ligger inom området för informationsteknologi ("referensdisciplinområdet", som identifierats av det italienska utbildningsm ... +

Musik och akustik är ett tvåårigt masterprogram som ligger inom området för informationsteknologi ("referensdisciplinområdet", som identifierats av det italienska utbildningsministeriet, universitet och forskning, är LM-32, som motsvarar datavetenskap och Teknik). Postgraduate programmet i "Music and Acoustic Engineering" utgör experter och designers som kan möta såväl konsoliderade som framväxande tekniska utmaningar inom ljud-, musik- och akustikområdet. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2020
Campusstudier
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here