4 Deltid Masterexamen (MSc) Program i Arkitektur 2024

Deltid Masterexamen (MSc) Program i Arkitektur 2024Filter
    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    MS i hållbar byggnadsteknik är ett 30-kredit timmars postprofessionellt utbildningsprogram för utövare inom arkitektur, konstruktion, teknik och andra allierade områden.

    • Muscat, Oman

    Heltid, Deltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Omans första magisterexamen i arkitektur och stadsplanering. Master of Science in Architecture and Urban Planning (MSc AUP) på GUtech är det första programmet i hela regionen som erbjuder både arkitektur och stadsplanering som specialiseringar. MSc-programmet drar nytta av den expertis som ackumuleras av fakulteten för arkitektur och stadsplanering vid RWTH Aachen University och utgår från kunskapen från GUtech-fakulteten bakom det internationellt ackrediterade programmet BSc Urban Planning and Architectural Design. Programmet är utformat för att utbilda färska kandidater och yrkesverksamma för att möta utmaningarna i en snabbt urbaniserad värld genom att söka innovativa metoder i den byggda miljön.

    • Tilburg, Nederländerna

    Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Lär dig hur du effektivt kombinerar designintelligens med en reflekterande attityd och praktiska färdigheter. Den kompetensbaserade läroplanen är inriktad på att bemästra sju avgörande kompetenser: design, forskning, samarbete, kommunikation, entreprenörskap, organisation och yrkesutövning.

    • Headington, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Vår hållbara arkitektur: utvärdering och design MSc är en unik, tvärvetenskaplig kurs. Det grundades 1994 och fortsätter att växa och utvecklas. Vi håller oss uppdaterade med förändringar i hållbarhet, policyer och framsteg inom byggbranschen.