MSc-program i Biologi

Jämför 96 MSc-program i Biologi

Biologi

Masterutbildning är forskarutbildade som gör examenssökande att bedriva en högre specialiserad inom ämnesområdet. Masterutbildning är idealiska för karriärinriktade personer som vill avancera inom ett område de redan en del av, eller som har en mycket klar uppfattning vilken typ av jobb de söker när de lämnar skolan och komma in i arbetslivet.

Svaret på frågan, vad är en MSc i biologi, ligger i att förstå hur utbildning inom de biologiska vetenskaperna är strukturerad. På många institutioner, masterutbildning är ytterligare specialiserade i växtbiologi, Animal Biology, molekylärbiologi och andra relaterade områden. Utbildningen består av föreläsningar, laborationer och oberoende forskningsprojekt.

En MSc i biologi ger en högre grad av specialisering än en grundexamen i något av de naturvetenskapliga områdena.Dessutom har många institutioner har labb och anläggningar som endast är tillgängliga för studenter perusing sina inlägg examen grader, så masterstudenter har tillgång till mer utrustning.

Kostnaden för en MSc i biologi varierar mellan institutionerna. Graden tar normalt två års heltidsstudier att slutföra, dock så att kostnaden för undervisning bör planeras därefter.

Studenter som bedriver en magisterexamen i biologi ofta väljer en karriär inom forskning eller undervisning. Många går också att tjäna en doktorsexamen inom samma område, som ofta krävs för befattningar på bästa laboratorier och skolor i USA och runt om i världen.

Det finns flera skäl att överväga bedriver en MSc i biologi på nätet. Online klasser tillåter studenter att studera enligt deras eget schema så de är idealiska för yrkesverksamma eller andra upptagna personer.Den är också perfekt för människor i avlägsna områden som inte är bekvämt att klassrum.

 

Många fina skolor runt om i världen erbjuder masterutbildning i biologi. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Master in Integrated Systems Biology

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Luxemburg Luxembourg City

[+]

Nyckelfakta Tvärvetenskaplig forskarbaserad MSc-kurs 2 års heltidsprogram / 4 terminer (120 överförbara ECTS-poäng) Små klassstorlekar och individuell mentorskap: Max. 24 studenter utvalda per år Studenter använder avancerade experimentella och beräkningsmöjligheter Starka förbindelser med Life Sciences Research Unit (LSRU) och Luxemburgs centrum för systembiomedicin (LCSB) vid Luxemburgs universitet Alla kurser på engelska Ansökningsfrist: 28 juli [-]

Magister i biologi (ms)

Inter American University of Puerto Rico
Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Master of Science examen i biologi erbjuder två inriktningar: molekylär bioteknik och miljömässig och ekologisk Sciences. Tyngdpunkten av dessa program är att presentera en tvärvetenskaplig läroplan inriktad på vetenskaplig motivering för att förbereda studenterna för arbete inom biologi behandlar de molekylära aspekterna av biotekniken, ekologi eller miljövetenskap. [+]

The Master of Science examen i biologi erbjuder två inriktningar: molekylär bioteknik och miljömässig och ekologisk Sciences. Tyngdpunkten av dessa program är att presentera en tvärvetenskaplig läroplan inriktad på vetenskaplig motivering för att förbereda studenterna för arbete inom biologi behandlar de molekylära aspekterna av biotekniken, ekologi eller miljövetenskap.

Akademiker i detta program kommer att kunna avge tekniska och vetenskapliga bedömningar i samband med deras specialområde och allmänna aspekter av biologi. De kommer att få erfarenhet av att använda och tillämpa tillgängliga tekniker för att förstå och att svara på frågor av vetenskaplig karaktär. Programmet förstärker etiska aspekter inom forskning och främjar utvecklingen av en integrerad kunskap om biologi där studentens specialisering bygger.... [-]


Integrerad MSc-doktorsexamen i Brain Sciences: System, Computational

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School
Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Israel Rehovot

Studien av neurovetenskap ses av många som den ultimata gränsen för vetenskapen. Den består av en mångfaldig uppsättning metoder, från studien av gener, till studien av neuroner, synapser, kretsar, beteende och kognition. Neurovetenskap i Weizmann-institutet omfattar forskning i alla dessa aspekter. [+]

Brain Sciences: System, ComputationalNeurovetenskap och hjärnforskning

Studien av neurovetenskap ses av många som den ultimata gränsen för vetenskapen. Den består av en mångfaldig uppsättning metoder, från studien av gener, till studien av neuroner, synapser, kretsar, beteende och kognition. Neurovetenskap i Weizmann-institutet omfattar forskning i alla dessa aspekter. Institutet har en stor och livlig gemenskap av neurovetenskapare, och det är ett av de ledande centra för neuralt och hjärnforskning världen över. Neuroscientists vid Weizmann strävar efter att förstå neuronfunktionen i hälsa och sjukdom genom att använda ett brett spektrum av modeller och toppmoderna tekniker.... [-]


Master in Biology

Hampton University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Hampton

[+]

Skolastiska program och organisationer

Institutionen erbjuder program som syftar till att samtidigt förbättra studenternas inlärning och interaktion utanför klassrummet och laboratorieinställningarna. Dessa inkluderar:

Pre-Health Program; SEEDS-programmet (strategier för ekologiutbildning, utveckling och hållbarhet); MAPS Club (Minority Association of Pre-Medical Students); Biologi Journal Club; FDI Biology Club.

[-]

Magisterexamen i systematisk biologi och ekologi

University of Hradec Králové, Faculty of Science
Campusstudier Heltid September 2018 Tjeckien Hradec Kralove

Masterstudierna inom systematisk biologi och ekologi följer kandidatexamen. Studenterna utbildas också i andra biologiska discipliner nära denna specialisering, vilket kommer att visa sig vara mycket användbart för framgångsrik överföring av sin kunskap till praktiken. [+]

Studenter av systematisk biologi och ekologi utbildas kontinuerligt, t.ex. inom entomologi, hydrobiologi, beteendets ekologi, akarologi, bryologi, mineralogi och paleontologi, parasitologi, ornitologi, bioteknik eller dynamik samt hantering av skogsekosystem.

De anställda och studenter som aktivt deltar i forskningen från början av studierna är alla engagerade i olika forskningsprojekt som utforskar de ekologiska och biologiska frågorna i regionen Östra Böhmen . De akademiska personalens huvudsakliga forskningsintressen omfattar botanisk forskning, mestadels inom skyddade områden, plantens fysiologi, entomologi, parasitologi, ackordets zoologi, cell- och molekylärbiologi, mikrobiologi, agrokemi, geomorfologi eller geodendrologi.... [-]


Master i systembiologi

Maastricht University, Faculty of Science and Engineering
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Nederländerna Maastricht

Vill du bättre förstå de underliggande mekanismerna i livet? Vill du veta mer om hur du kan använda biologi och matematik för att få djupare insikt i utvecklingen av djur och växter, utvecklingen av sjukdomar och eventuellt utvecklingen av nya terapier? Då är Systembiologi det rätta programmet för dig! Detta program kommer att ge dig de kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att avlägsna komplexiteten hos dessa system och använda den för akademiska, industriella och samhälleliga framsteg. När du har examinerat kommer din förmåga att förena biovetenskap och matematik dig att göra en bra kandidat för en karriär inom medicinsk forskning, läkemedelsutveckling och bioteknik. [+]

Vill du bättre förstå de underliggande mekanismerna i livet? Vill du veta mer om hur du kan använda biologi och matematik för att få djupare insikt i utvecklingen av djur och växter, utvecklingen av sjukdomar och eventuellt utvecklingen av nya terapier? Då är Systembiologi det rätta programmet för dig!

Systembiologi blir det vanliga i biologiska vetenskaper detta århundrade. Det kan användas för att systematiskt samla kunskap på alla nivåer, från molekyler till hela ekosystem och dess integration i kvantitativa (dator) modeller. Dessa modeller möjliggör en noggrann simulering av biologiska processer.

Detta program kommer att ge dig de kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att avlägsna komplexiteten hos dessa system och använda den för akademiska, industriella och samhälleliga framsteg. När du har examinerat kommer din förmåga att förena biovetenskap och matematik dig att göra en bra kandidat för en karriär inom medicinsk forskning, läkemedelsutveckling och bioteknik.... [-]


Msc i beräkningskognitiv neurovetenskap

Goldsmiths, University of London
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien London

Detta masterprogram kommer att främja en ny generation av forskare som kommer att utbildas både i neurodomputativ modellering och kognitiv neurovetenskap. [+]

Att förstå förhållandet mellan hjärnan, kognition och beteende är en av de viktigaste utmaningarna för det vetenskapliga samfundet idag. Vilka neurala processer ligger till grund för "fria" beslut, bildandet av nya minnen, uppkomsten av medveten erfarenhet? Beräkningskognitiv neurovetenskap är en ung och spännande disciplin som tar itu med dessa långvariga forskningsfrågor genom att integrera datormodellering med experimentell forskning.

Detta masterprogram kommer att främja en ny generation av forskare som kommer att utbildas både i neurodomputationsmodellering och kognitiv neurovetenskap. Dess centrala ämnen är teori och övning av biologiskt begränsade modeller av neuroner, kortikala kretsar och högre kognitiva funktioner (minne, beslutsfattande , språk) och grundämnen för kognitiv neurovetenskap (hjärnmekanismer och strukturer som ligger till grund för kognition och beteende, samt moderna neuroimaging och data analystekniker). Programmet är lämpligt för studenter från en rad olika discipliner (inklusive psykologi, databehandling, neurovetenskap, teknik, biologi, matematik, fysik eller relaterade ämnen), och studenter med ingen tidigare programmeringserfarenhet är välkomna. Tack vare den högt tvärvetenskapliga och banbrytande karaktären av programmet, kommer utexaminerade av dessa mästare att förvärva en unik uppsättning kompletterande färdigheter som kommer att göra dem extremt konkurrenskraftiga för att säkra forsknings- eller analytikerpositioner i både akademin och industrin.... [-]


Master i biologisk och miljövetenskap

Jyväskylä University Faculty of Mathematics and Science
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Finland Jyväskylä

Syftet med programmet är att producera experter inom biologi och miljövetenskap. Programmet innehåller två specialområden (majors): hållbar förvaltning av vattenlevande resurser inom vatten, ekologi och evolutionär biologi. [+]

Magisterexamen i biologisk och miljövetenskap, civilingenjör (2 år)

ANVÄNDA

Ansökningsomgången öppnas den 15 november 2017 och sista ansökningsdag är 10 januari 2018.

Läs mer om detta program på universitetets hemsida.

studiemål

Målet med masterprogrammet är att producera experter inom biologi och miljövetenskap. Du har en chans att specialisera sig på ett av följande specialiseringsområden:

hållbar förvaltning av inre vattenlevande resurser ekologi och evolutionär biologi

Specialiseringsområdet för hållbar förvaltning av vattenlevande vattenresurserna inriktas på miljömässiga och biologiska processer som bestämmer egenskaper och ekosystemtjänster i inre vatten och ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart utnyttjande av naturresurser. Specialiseringsområde för ekologi och evolutionär biologi fokuserar på grundläggande begrepp och teorier om ekologi, genetik och evolutionärbiologi samt förmågan att använda dessa på individ, befolkning, samhälle och ekosystemnivå.... [-]


Master of Science i Biological Sciences

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Amerikas förenta stater San Luis Obispo

Denna examen program är utformat för att förbereda studenterna för många typer av biologiska arbete som kräver avancerad utbildning utöver kandidatexamen, inklusive karriär inom industrin och / eller offentlig förvaltning, undervisning biologi vid elementära, sekundära och community college nivåer, oberoende forskning i den specialområde, eller fortsatt examen arbete på andra institutioner. En vetenskaplig uppsats krävs. [+]

Om programmet

Den Master of Science i Biological Sciences Programmet är utformat för att förbereda studenterna för många typer av biologiska arbete som kräver avancerad utbildning utöver kandidatexamen, inklusive karriär inom industrin och / eller offentlig förvaltning, undervisning biologi vid elementära, sekundära och community college nivåer, oberoende forskning inom området specialisering, eller fortsatt examen arbete på andra institutioner. En vetenskaplig uppsats krävs.

Den Biological Sciences Department på Cal Poly tar lära genom att göra på allvar. Över tre fjärdedelar av våra kurser inkluderar ett labb sektion. Det innebär att våra elever tillbringar större delen av sin tid ute på fältet att samla in data eller i labbet löpande experiment på modern utrustning - inte sitter vid skrivbord.... [-]


Msc i hydrobiologi - vattenkvalitetsförvaltning

University Of Debrecen
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Ungern Debrecen

Denna vattenhushållning kandidatkursen utvecklar kunskap och förståelse inom fysiska, kemiska och ekologiska aspekter av vattenvetenskap i tempererade, tropiska och halvtorra områden. [+]

Vattenhanteringen är en extremt alltmer komplex utmaning och det har politisk prioritering inför globala samhället. Oöverträffad klimat, ekonomiska, tekniska och demografiska förändringar kräver en ny generation av hängivna proffs som har åtagit sig att och utbildats i tvärvetenskapliga karaktär vatten vetenskap och förvaltning. Denna vattenhushållning kandidatkursen utvecklar kunskap och förståelse inom fysiska, kemiska och ekologiska aspekter av vattenvetenskap i tempererade, tropiska och halvtorra områden. Det ger en grund i grundläggande processer i varje nyckel ämnesområden, samt interaktioner hela den hydrologiska cykeln, och olika hydrologiska processer och funktion, och den inverkan detta har på hälsan. ... [-]


Msc zoologi

University of Vienna
Campusstudier Heltid 2 år March 2019 Österrike Vienna

[+]

Att ingå i en vetenskaplig forskargrupp förmedlar processerna för modern vetenskap. Masterprogrammet omfattar djup kunskap om vissa grupper av djur och professionell tillämpning av särskilda forskningsmetoder inom områdena högteknologiska morfologi, bildbehandling och molekylärbiologi.

Beroende på vilka kurser väljs hela masterprogrammet, kan du antingen fortsätta med en doktorsexamen / forskarutbildning eller arbete i områden med tillämpad forskning.

grundforskning på universitet, museer och andra forskningsinstitutioner; [-]

Biologi (MSc)

University of Szeged
Campusstudier 4 terminer September 2018 Ungern Szeged

Det första året för det 4-terminslängda programmet består av föreläsningar, seminarier och praktisk träning inom avancerad genetik, molekylärbiologi, bioteknik, bioinformatik, immunologi, cellbiologi, mikrobiologi och växtbiologi. [+]

Om programmet

Programmet ger våra studenter en noggrann och utmanande läroplan för att hjälpa dem att lyckas i sina post-akademiska och yrkesmässiga ansträngningar. Det första året för det 4-terminslängda programmet består av föreläsningar, seminarier och praktisk träning inom avancerad genetik, molekylärbiologi, bioteknik, bioinformatik, immunologi, cellbiologi, mikrobiologi och växtbiologi. Både de grundläggande och tillämpade / industriella aspekterna av dessa discipliner studeras i stor utsträckning. Under det andra året kommer studenterna att ha flera laborationer i olika aspekter av molekylärbiologi, cellbiologi, bioteknik, mikrobiologi och växtbiologi. Universitetsexamen väljer vanligtvis sin karriär inom forskningslaboratorier, utbildningsinstitutioner, sjukhus, kliniker, miljöbyråer och läkemedels-, livsmedels-, jordbruks- och kemisk industri. Framgångsrika kandidater kan också fortsätta sina studier och forskning genom att söka vår internationella biologi Ph.D. program vid University of Szeged .... [-]


Ms integrativ biologi

Kennesaw State University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Kennesaw

Läroplanen för Kennesaw State Master of Science i integrativ biologi (MSIB) avancerar förståelse genom att tillhandahålla integrerande kurser och erfarenheter som är särskilt utformade för att främja kontakter över biovetenskap spektrumet. Detta tillvägagångssätt förbereder våra studenter som forskare välutrustade att ta itu med angelägna frågor inom biovetenskapen. [+]

Varför Integrativ biologi?

integrativ Biology är en framväxande paradigm identifieras av National Academy of Sciences. Eftersom biologiska system är så komplexa, lösa problem life science kräver länka begrepp och information mellan discipliner och organisatoriska skalor. Läroplanen för Kennesaw State Master of Science i integrativ biologi (MSIB) avancerar förståelse genom att tillhandahålla integrerande kurser och erfarenheter som är särskilt utformade för att främja kontakter över biovetenskap spektrumet. Detta tillvägagångssätt förbereder våra studenter som forskare välutrustade att ta itu med angelägna frågor inom biovetenskapen.

Varför Kennesaw statens MSIB? ... [-]

MSc i biologi

Radboud University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Nederländerna Nijmegen

Hur anpassar människor, djur och växter till sin miljö? Denna fråga ligger centralt i Radboud University magisterprogram i biologi. [+]

Hur anpassar människor, djur och växter till sin miljö? Denna fråga ligger centralt i Radboud University magisterprogram i biologi. Biologerna vid universitetet är lika medvetna om den större hela - ekosystemen, flodkurser och befolkningar - eftersom de är av mindre byggstenar som celler, gener och pollen. På så sätt kan de avslöja naturens grundläggande mekanismer. Våra toppforskare tar dig med dem på sin upptäcktsresa.

inriktningar

Programmet erbjuder sex specialiseringar:

Adaptiva organismerGemenskaper och ekosystemMikrobiologiVatten- och miljöutbildningen i transnationell ekosystembaserad vattenförvaltningVetenskap i samhälletVetenskap, ledning och innovationexperter... [-]

Msc i bioprocessing science

Institute of Technology Sligo
Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år September 2018 Irland Sligo

Master of Science och forskarutbildning (PGD) i bioprocessing har utvecklats av Institute of Technology Sligo (IT Sligo) för att möta de växande behoven hos biofarmaceutiska industrin. Biopharmaceuticals, även kända som biologiska (al) medicinska produkter, eller biologiska ämnen, är vilken farmaceutisk läkemedelsprodukt som tillverkas i, extraheras från eller syntetiseras från biologiska källor. [+]

Master of Science och forskarutbildning (PGD) i bioprocessing Har utvecklats av Tekniska Högskolan Sligo (IT Sligo) för att möta de växande behoven hos biopharmaceuticalindustrin.

Biopharmaceuticals, även kända som biologiska (al) medicinska produkter, eller biologiska ämnen, är vilken farmaceutisk läkemedelsprodukt som tillverkas i, extraheras från eller syntetiseras från biologiska källor. Den medicinsk bioteknologi och biofarmaceutiska sektorn är bland de snabbast växande i Life Sciences området både nationellt och internationellt.

IT Sligo tillsammans med National Institute for Bioprocessing Research & Training (NIBRT) * har levererat en deltid online MSc och PGD i biofarmaceutisk vetenskap sedan 2008 (www.nibrt.ie/masters). Dessa kurser (utformade i omfattande samarbete med industrin) riktar sig till forskare inom teknik och teknik med industriell erfarenhet som vill uppgradera eller korsa färdigheter för en karriär inom biofarmaceutiska ämnen och tar normalt 2,5 år att slutföra. Kurserna har visat sig vara mycket framgångsrika för uppskilling och cross-skilling individer som arbetar eller hoppas kunna övergå till biopharmaceuticalsektorn. Det finns emellertid fortfarande ett kompetenshål inom bioprocessområdet, vilket innebär att ytterligare kandidater från industrins fokuserade program behövs. I en nyligen genomförd 2016 "Trends in Biopharma" Survey har rekrytering och utveckling av talang framkommit som ett viktigt hot mot sektorens framtida tillväxt (1).... [-]