Masterprogram i naturvetenskap i Biovetenskap i Portugal

Se MSc-program i Biovetenskap i Portugal 2018/2019

Biovetenskap

Masterprogram ger samma titel för examen - Mästaren. Forskarutbildning såsom civilingenjörer förkortas MSc. The Master of Science i Management programmet eller Master of Science i Management utbildning är forskarutbildning i gemensam ledning. Detta innebär att eleverna får en akademisk utbildning med djup reflektion och abstraktion. Masters oftast kan klassificeras som Master of Science (MSc) eller den populära Master of Arts (MA). The Master of Science (MSc) brukar ges för att framgångsrikt uppnå forskarutbildning med en naturvetenskaplig eller teknisk synpunkt konvergens.

När det gäller studier i biologi och livsvetenskap kan studenterna fokusera på ett område inom naturvetenskapen eller studera hur dess olika delar fungerar tillsammans, såsom miljö och människors hälsa eller biologi och geologi.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Biovetenskap i Portugal 2018/2019

Läs Mer

Master i matsteknik

University of Algarve
Campusstudier 2 år October 2018 Portugal Faro

Syftet med MSc-programmet i livsmedelsteknologi är att ge en allmän förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion samt kunskaper i teknik som är inblandad i produktion av säker och hälsosam mat som kvalificerar mottagaren att inte bara analysera och kontrollera utan också utforma, uppfinna och utveckla livsmedelsproduktionssystem och livsmedelsprodukter. [+]

Handla om

Food Technology Master erbjuder en övergripande förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion och nyckelfunktionerna som är inblandade i produktionen av säker och hälsosam mat. Studenterna kommer att kunna analysera och kontrollera matprocesser samt att designa, uppfinna och utveckla livsmedelsproduktionssystem och livsmedelsprodukter.

Karriärmöjligheter

De som fullgör MSc i livsmedelsteknik kan integrera forskning och utveckling (R

[-]

Civilingenjör i Medelhavet skogsbruk och naturresurser (Medfor)

University of Lisbon
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Portugal Lisbon Porto + 1 fler

MedfOR är ett tvåårigt mästerkursprogram i världsklass som svarar på ett samtal för ett samordnat tillvägagångssätt i hela Medelhavsområdet för att utveckla tillförlitlig information och verktyg - baserad på ljudvetenskap och ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att förbättra Medelhavet skogsbruk och naturresurser och beslutsfattande. [+]

Om MedforMEDFOR - MEDITERRANES SKOGSBESTÄMMELSE OCH NATURRÄTT

MedfOR är ett tvåårigt internationellt masterprogram i världsklass med fokus på integrerat tema för hållbarhet i Medelhavskogar och skogar, som täcker över 9% av Medelhavsregionens landsareal. MEDfOR-adressämnen som är specifika för Medelhavsskogsbruket och som kräver särskild uppmärksamhet, såsom:

· Skog som ett unikt världsarv

· Skogsförvaltning och bevarande och

· Skogsbruksroll i Medelhavsområdet

MedfOR är ett tvåårigt internationellt masterprogram i världsklass, fokuserar på det integrerade temat för hållbarhet i Medelhavskogar och skogar, som täcker över 9% av Medelhavsregionens markområde, för att ta itu med ämnen som är specifika för Medelhavsskogen och som kräver särskild uppmärksamhet som: skog som ett unikt världsarv, skogsförvaltning och bevarande och skogsbruk roll i Medelhavsområdet.... [-]