MSc-program i Bokföring

Jämför 110 MSc-program i Bokföring

Bokföring

En Master of Science ger forskar många möjligheter att få de specifika färdigheter de behöver för att lyckas i det valda området sysselsättning. De lär sig forskning färdigheter och utveckla förståelse de behöver för att arbeta i många professionella positioner. Den Civilingenjör i redovisning kan ge tillgång till de specifika kunskaper, färdigheter och kunskaper som behövs för att få lukrativa arbetstillfällen.

En Civilingenjör i redovisning förbereder vanligtvis studenter genom bokslutsanalys kurser, strategisk kostnadsanalys, avancerad revision, affärsstrategi, skattestrategier, ekonomi, statistik och många relevanta valfria. Kurserna kommer att förbereda eleverna för att fylla jobb som kräver affärsstrategi, samråd, företagsledning, beslutsfattande, och mer. Andra områden som finansiell rapportering och analys kan också vara en del av detta program.De tekniska och praktiska aspekter av redovisningsansvar kommer att täckas under hela programmet.

Revisorer gynnas ofta av högre grader. Mer utbildning översätter ofta till bättre löner och högre poster. Masterprogrammet förbereder eleverna för CPA Exam och andra utvärderingar som arbetsgivare kan ha i åtanke. Utöver dessa fördelar, erhåller studenten ofta ledarutbildning, uppgifter om att öppna eget företag, och en grund för en mängd olika yrken.

Kostnaden för deltagande i en MSc i bokföring är inte samma sak från en skola till en annan. Kostnaden varierar också mellan länderna. De investeringar som krävs för att delta i programmet bör tas i beaktande när man väljer en skola, men bör inte vara den enda.

De flesta av de yrken som finns efter avslutad detta program är direkt relaterade till redovisningsområdet, som Chartered Redovisning, skattearbete för företag och arbete för brottsbekämpning eller andra statliga myndigheter. Några av de titlar för akademiker inkluderar ekonomichef, controller, auktoriserad revisor, revisor, undersökande revisor och personlig finansiell planerare.

 

När du arbetar för att avgöra vilka universitet som är mest lämpliga för din situation, ta lite tid att bläddra igenom den omfattande databasen. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form. 

Läs Mer

MSc International Accounting and Corporate Governance

University of Sussex Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Brighton + 1 fler

Du får en grundlig grund i ansökan och kritisk utvärdering av ledningsredovisning och regler och innehåll i internationella redovisningsstandarder. [+]

Nyckelinformation Varaktighet: 1 års heltid,Startdatum: september 2019Ansök av: 1 augusti (internationell), 1 september (UK / EU)

Kursen fokuserar på teman:

hållbarhetetikföretags- och socialt ansvar.

Du får en grundlig grund i ansökan och kritisk utvärdering av ledningsredovisning och regler och innehåll i internationella redovisningsstandarder.

Du utvecklar också de administrativa och tekniska analytiska färdigheter som krävs av arbetsgivare inom privata, offentliga och ideella sektorer.

Heltid och deltid studie

Välj att studera kursen heltid eller deltid, för att passa runt ditt arbete och familjeliv. Moduler för heltidskursen anges nedan.

För detaljer om deltidskursen , kontakta oss på bmec@sussex.ac.uk... [-]


MSc Global Accounting

The University of Law Business School
Online Campusstudier Heltid 1 år January 2019 Storbritannien London + 1 fler

MSc Global Accounting ger en forskarutbildning med starkt fokus på anställbarhet. Det är idealiskt för studenter med numerisk bakgrund som har ett intresse av att utveckla en djup specialkunskap och en kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av global redovisning, och i synnerhet vem som vill fortsätta, avancera eller byta till en karriär i global bokföring. [+]

MSc Global Accounting

MSc Global Accounting ger en forskarutbildning med starkt fokus på anställbarhet. Det är idealiskt för studenter med numerisk bakgrund som har ett intresse av att utveckla en djup specialkunskap och en kritisk förståelse för de viktigaste aspekterna av global redovisning, och i synnerhet vem som vill fortsätta, avancera eller byta till en karriär i global bokföring.

Befälhavarens program är utformat så att du kan slutföra din kurs inom en 12 månadersperiod. Du kommer att utveckla en bred förståelse av de viktigaste begreppen i global redovisning med ett strategiskt perspektiv i ett globalt sammanhang. Business School är stolt över djupet och praktisk relevans av den kunskap som levereras på programmet av akademiker med praktisk erfarenhet för att se till att forskning rapporteras med en relevant verklig applikation. Du kommer att tillämpa teoretiska begrepp och redovisning och finansiering modeller till verkliga fallstudier, i en online-miljö. Programmet ger de intellektuella underlag som krävs för en karriär i en snabbt föränderlig arbetsmiljö, ett strikt tillvägagångssätt för självmedvetenhet och personlig utveckling och en betydande exponering för arbetsvärlden och dess nuvarande krav.... [-]


MSc i redovisning och ekonomi

University of Exeter Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Exeter

Om du vill bedriva en karriär inom ekonomi och ekonomi i den internationella banksektorn, är vår MSc Money, Banking and Finance ett idealiskt val. [+]

Om du vill bedriva en karriär inom ekonomi och ekonomi i den internationella banksektorn, är vår MSc Money, Banking and Finance ett idealiskt val.

Levereras gemensamt av avdelningen för ekonomi och Xfi Center for Finance and Investment, fokuserar kursen på tillämpning av avancerad ekonomi och finansteorier på kommersiella penningmarknader och banker.

För att ge dig en grundlig kunskap om den finansiella sektorn innehåller programmet även intensiv dataträning i finansiella databaser och programvaror, inklusive Thomson Reuters, Bloomberg, IQ och Morning Star.

Du kommer att klara sig redo att starta en internationell karriär inom denna dynamiska sektor.

Programstruktur... [-]

MS Forensic Accounting

Webster University
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader August 2019 Amerikas förenta stater St. Louis

Masters of Science i rättsmedicinsk redovisning grad är ett praktiserande program som kombinerar redovisning med utredning, värdering och lag samtidigt som det ger insikt om hur rättsmedicinska redovisningsfakta används i rättsfall för att åtala brottslingar. [+]

MS Forensic Accounting

Finansiella kriser, lagstiftning som kräver större insyn i finansiell rapportering och andra branschförändringar innebär att rättsmedicinska bokföringsmässiga karriärmöjligheter fortsätter att växa, enligt den amerikanska presidiet för arbetsstatistik, som sätter sysselsättningstillväxt för revisorer och revisorer med 13 procent till 2022.

Masters of Science i rättsmedicinsk redovisning grad är ett praktiserande program som kombinerar redovisning med utredning, värdering och lag samtidigt som det ger insikt om hur rättsmedicinska redovisningsfakta används i rättsfall för att åtala brottslingar.

Som den enda omfattande examen i rättsmedicinsk redovisningsprogram i området har Websters fakultet arbetat hårt för att kontinuerligt uppdatera och anpassa programmet för att möta kraven i detta växande yrke.... [-]


Online MSc Accounting and Finance - University of Salford (UK)

Robert Kennedy College
Online Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 1 - 3 år February 2019 Schweiz Zürich Switzerland Online + 3 fler

[+]

Syftet med kursen är att ge dig den avancerade kompetens och kunskap som krävs av personal inom ekonomi, finans och företagande.

Efter avslutad kurs kommer du att kunna dra nytta av möjligheterna i antingen ledande eller konsulttjänster roller i näringslivet och finansbranschen.

Du kommer att vara utrustad med avancerad nivå kompetens och förståelse som krävs för att effektivt och effektivt utföra uppgifter som är relevanta för företag eller organisationer som är inblandade i redovisning och ekonomi.

Business Innovation Project leverans metod

Blended learning mestadels online via OnlineCampus (en interaktiv inlärningsmiljö) med intensiv diskussion i klassen och samarbete, plus en veckas obligatoriska hemvist. Hemvist kommer att hållas i Salford eller Zürich, Schweiz.... [-]


Ms redovisning

Kogod School of Business, American University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Washington + 1 fler

Kogod Master of Science i bokföring (MSA) Programmet förbereder dig för en givande karriär i alla aspekter av fältet, från ideell till kriminaltekniska redovisning. Vare sig du avancera din karriär, övergår till en ny, eller just har börjat, kommer MSA sätta dig på rätt spår för att konkurrera på en blomstrande fält-en som är förväntas öka 22 procent under det kommande årtiondet. [+]

Kogod s Master of Science i redovisning (MSA) Programmet förbereder dig för en givande karriär i alla aspekter av fältet, från ideell till kriminaltekniska redovisning. Vare sig du avancera din karriär, övergår till en ny, eller just har börjat, kommer MSA sätta dig på rätt spår för att konkurrera på en blomstrande fält-en som är förväntas öka 22 procent under det kommande årtiondet.

Casey Evans tror vad som skiljer Kogod s MS Accounting (MSA) program isär är dess integrering. "Du behöver inte någon redovisning erfarenhet innan du får din herres på Kogod", säger Evans, MSA program

Jacob Spector medger Kogod s MS Accounting (MSA) program var rigorös, men att det lönar sig nu. "Ernst & Young, min nuvarande arbetsgivare, säger att de är förvånad över vissa av den kunskap jag har", säger Spector, MSA alumus. "Det är all kunskap jag fick här på amerikanska."... [-]


Master of Science i redovisning och ekonomisk förvaltning

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Sverige Gothenburg

The Master of Science i redovisning och ekonomisk förvaltning är en examen som förbereder för kvalificerat arbete inom områdena redovisning och ekonomisk förvaltning, både i den privata och offentliga sektorn. [+]

The Master of Science i redovisning och ekonomisk förvaltning är en examen som förbereder för kvalificerat arbete inom områdena redovisning och ekonomisk förvaltning, både i den privata och offentliga sektorn. Med lärare verksamma inom forskning, praktik och policy-inställning, kommer studenterna får både kvantitativa kunskaper och en förståelse för vikten av organisatoriska sammanhanget. Efter examen studenter kommer att vara väl förberedd för att konkurrera på en internationell jobbmarknaden.

Programmet erbjuder 60 hp grundläggande kurser, inom ledning och ekonomisk redovisning, ekonomisk förvaltning och riskhantering. Dessutom innehåller programmet en slits 30 hp valbara kurser, antingen för vidare specialisering inom redovisningsområdet och ekonomisk förvaltning eller att bredda färdigheter genom att ta kurser från andra masterprogram vid Graduate School. Programmet avslutas med en 30 hp Examensarbete.... [-]


Master i redovisning

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Madison Teaneck

Silberman College är ett erkänt kompetenscenter för redovisning och skatteutbildning, med en lång historia av att erbjuda innovativa utbildningsprogram som tillgodoser behoven hos redovisningsprofessionen och dess utövare. MS i redovisningsprogrammet har två spår. Slutförandet av endera spåret kommer akademiskt att kvalificera studenter att ta CPA-provet och uppfylla licensvillkor. [+]

Silberman College är ett erkänt kompetenscenter för redovisning och skatteutbildning, med en lång historia av att erbjuda innovativa utbildningsprogram som tillgodoser behoven hos redovisningsprofessionen och dess utövare.

MS i redovisningsprogrammet har två spår. Slutförandet av endera spåret kommer akademiskt att kvalificera studenter att ta CPA-provet och uppfylla licensvillkor.

Det första spåret, en del av högskolans 150-timmars redovisningsprogram, är utformad för studenter som har en grundnivå eller koncentration i redovisning. Detta spår erkändes av American Accounting Associations prestigefyllda Innovation in Accounting Education Award. Det andra spåret är skräddarsydd för studenter som inte har en grundutbildning i redovisning men önskar att fokusera på detta område på forskarnivå.... [-]


MSc i redovisning

Syracuse University - Whitman School of Management
Campusstudier 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Syracuse

I dagens marknadsplats kräver snabb innovation och affärer utan gränser att redovisningspersonal tänker kritiskt och utformar strategiska lösningar för komplexa handelsscenarier. Joseph I. Lubin School of Accounting i Whitman School of Management erbjuder en MS i professionell redovisning som kombinerar en rigorös läroplan med praktisk erfarenhet av branschen för att helt förbereda dig för utmaningarna i en karriär som praktiserande revisor, konsult eller chef. [+]

Översikt

I dagens marknadsplats kräver snabb innovation och affärer utan gränser att redovisningspersonal tänker kritiskt och utformar strategiska lösningar för komplexa handelsscenarier. Joseph I. Lubin School of Accounting i Whitman School of Management erbjuder en MS i professionell redovisning som kombinerar en rigorös läroplan med praktisk erfarenhet av branschen för att helt förbereda dig för utmaningarna i en karriär som praktiserande revisor, konsult eller chef.

Vårt program rymmer studenter med bakgrund i redovisning samt dem med utbildning i andra discipliner. Om du går med en kandidatexamen i redovisning kommer du att slutföra 30 poäng för att tjäna din MS i professionell redovisning. Om du skriver in utan en grundutbildning, måste du ta ytterligare kurser under din tid i programmet, beroende på din tidigare affärsverksamhet och redovisningskurs. Den här sökvägen kan förlänga din tid i programmet.... [-]


MSc i bokföring

University of Tampa - Sykes College of Business
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Tampa

University of Tampa Master of Science i bokföring program förbereder eleverna för den dynamiska karaktären av en professionell karriär inom redovisning. Erbjuder både hel- och deltids tidtabeller, [+]

Master of Science i bokföring

University of Tampa Master of Science i bokföring program förbereder eleverna för den dynamiska karaktären av en professionell karriär inom redovisning. Erbjuder både hel- och deltids scheman, Master of Science i redovisning examen läroplanen ingår kurser för att hjälpa eleverna att uppfylla utbildningskraven för professionella certifieringar och relaterade tentor.

Redovisning kallas ofta språket för företag. Organisationer planera, utvärdera och rapportera resultaten av verksamheten, finansiella ställning och likviditet med hjälp av redovisningsprinciper för att förbereda bokslut som uttrycker verksamheten till både interna och externa användare av finansiell information.... [-]


Master of Science i bokföring (MSA)

University Of St. Thomas Houston - Cameron School Of Business
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Houston + 1 fler

Cameron School of Business MSA Programmet ger studenterna grundläggande kunskaper inom alla ämnesområden som ingår i auktoriserad revisor (CPA) undersökning. [+]

Den Cameron School of Business (CSB) hjälper eleverna att nå framgång med flexibla program. Vi rymma yrkesverksamma med våra klass erbjudanden. Den lilla klassen miljö i kombination med tillgång till Houston näringsliv ger en unik liberal arts fokus.

MSA Programmet ger studenterna grundläggande kunskaper inom alla ämnesområden som ingår i auktoriserad revisor (CPA) undersökning. Programmet utbildar eleverna att lyckas i revisionsbranschen. Detta program är tillmötesgående till yrkesverksamma karriär i en rad olika områden, bland annat:

offentlig redovisning Privat industri Regering Ideella organisationer Utbildning beskattning Consulting

The Cameron MSA Advantage... [-]


MSc i redovisning, styrning och ekonomisk förvaltning

Sheffield University Management School
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Storbritannien Sheffield

Om du är mer intresserad av ekonomisk förvaltning än marknader och vill bidra till en hållbar ekonomisk framtid, så är det de mästare du letat efter. [+]

Detta spännande nya program kommer att undersöka den ekonomiska förvaltningen av en rad organisationer. Detta fokus på en kritisk förståelse för ekonomisk förvaltning kompletterar den långvariga Sheffield School of Research och studenterna kommer att dra nytta av en uppdelning av entusiastiska, internationellt erkända akademiker.

Programmet

Undervisad på heltid under två terminer, följt av en avhandling, utbildas studenter genom en rad föreläsningar, seminarier, fallstudier, grupparbete för samverkande lärande och webbaserade diskussionsgrupper. Bedömning sker genom individuella uppdrag, gruppprojekt, prov och avhandling. Den första terminen kommer att sätta scenen med grundmoduler, då studenterna kommer att styras till mer avancerat material. Efter examen ska eleverna vara fullt utrustade för att ta en avancerad bokföring eller ekonomisk förvaltningsroll i olika organisationer.... [-]


MSc i redovisning

Warwick Business School
Campusstudier Heltid 12 månader August 2019 Storbritannien Coventry

Utforska hur bokförings- och rapporteringsbeslut påverkar marknader och företag. Studiebokföring i sitt bredare sociala sammanhang [+]

MSc i redovisning

Utforska hur bokförings- och rapporteringsbeslut påverkar marknader och företag. Studiebokföring i sitt bredare sociala sammanhang

Har du en bakgrund i redovisning med sunda kvantitativa färdigheter?

Vill du förbättra dem genom att utveckla en mer kritisk förståelse när du utforskar aktuella teorier och banbrytande tekniker inom ekonomi?

Följ med oss ​​och efter 12 månader i vår kreativa och innovativa inlärningsmiljö, lämnar du dig välutrustad för ett brett utbud av karriärer inom internationell redovisning.

Ingångskrav

Finansprogrammen utmanar tekniska kurser. För att lyckas på dessa kurser behöver du stark matematik och statistik eller ekonometrisk förmåga, detta kan demonstreras av en hög 2,1 eller först uppnådd i ett relevant ämne på grundnivå.... [-]


Magisterexamen i redovisning (msc)

California State University Los Angeles - College of Business and Economics
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

MS-examen i redovisning förbereder studenterna för ett brett utbud av anställningsmöjligheter inom offentlig redovisning, industri och finans, statliga och ideella organisationer. [+]

Civilingenjörsexamen i redovisning (MSc)

MS-examen i redovisning förbereder studenterna för ett brett utbud av anställningsmöjligheter inom offentlig redovisning, industri och finans, statliga och ideella organisationer. Programmet är utformat för att producera individer som är kvalificerade med kunskaper och tekniker på ett eller flera redovisningsområden: Accounting Information Systems; Finansiell och offentlig redovisning, inklusive revision och beskattning; och lednings- och kostnadsredovisning. Kandidater från programmet är beredda att framgångsrikt utmana en professionell undersökning för inresa till det valda området, engagerade sig i yrkes- och karriärutveckling utöver deras formella utbildning till högsta ledningsnivåer i det valda området kunna bli ledare som uppvisar höga krav på etiskt beteende inom yrket. och förberedd för doktorandstudier och forskargrupper.... [-]


MSc Finans och redovisning

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham

Vår MSc Finance and Accounting grad är utformad så att du kan bli en kritisk medlem i en organisations ledningsgrupp. Din första termin utvecklar en stark kärnkännedom om institutionella, redovisnings och finansiella modelleringsramar. Du kommer att undersöka marknadernas verksamhet, deras stora deltagare och lagstiftningsmiljön samt bygga en fast förståelse för företagsfinansiering, grundläggande redovisning och ekonomisk analys. [+]

Ett grundläggande krav för en framgångsrik organisation är att kunna hantera sina bokförings- och finansiella aktiviteter effektivt och effektivt. Detta krav har blivit tydligare under de senaste tiderna, eftersom organisationer har haft turbulenta ekonomiska förhållanden, utlåningsproblem, riskhanteringsfrågor och kritik av styrning.

Vår MSc Finance and Accounting grad är utformad så att du kan bli en kritisk medlem i en organisations ledningsgrupp. Din första termin utvecklar en stark kärnkännedom om institutionella, redovisnings och finansiella modelleringsramar. Du kommer att undersöka marknadernas verksamhet, deras stora deltagare och lagstiftningsmiljön samt bygga en fast förståelse för företagsfinansiering, grundläggande redovisning och ekonomisk analys.... [-]