$close

Filter

Visa resultat

Se de mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Bosnien och Hercegovina 2022

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en akademisk examen som man kan ta när man har slutfört en förutbestämd samling kurser inom ett ämnesområde som kan räknas som "vetenskapligt". Att ta en MSc innebär ofta att man ökar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.Bosnien och Hercegovina är ett europeiskt land som ligger på Balkanhalvön. Bosnien och Hercegovina ha… Läs mer

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en akademisk examen som man kan ta när man har slutfört en förutbestämd samling kurser inom ett ämnesområde som kan räknas som "vetenskapligt". Att ta en MSc innebär ofta att man ökar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Bosnien och Hercegovina är ett europeiskt land som ligger på Balkanhalvön. Bosnien och Hercegovina har en stor tradition av framgångar inom vetenskap, konst, litteratur, teknik, etc.

Kontakta skolor direkt De bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Bosnien och Hercegovina 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Bosnien och Hercegovina
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
International University Of Sarajevo IUS
Sarajevo, Bosnien och Hercegovina

El och elektronik Engineering Programmet erbjuder en Master of Science examen inom elenergi och kraftsystem samt elektronik och inbyggda system.

El och elektronik Engineering Programmet erbjuder en Master of Science examen inom elenergi och kraftsystem samt elektronik och inbyggda system. -
MSc
Heltid
Engelska
Campusstudier